1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Parsel parsel dağıttılar
Parsel parsel dağıttılar

Parsel parsel dağıttılar

Bakanlar Kurulu, erken seçim öncesindeki son toplantılarında, birçok şirket ve özel şahsa, devlete ait olan parselleri kiraladı. Binlerce metrekare alanın kiralandığı şirket ve şahısların bazılarının isimlerinin açıkça belirtildiği Bakanlar Kurulu kararla

A+A-

Bakanlar Kurulu, erken seçim öncesindeki son toplantılarında, birçok şirket ve özel şahsa, devlete ait olan parselleri kiraladı. Binlerce metrekare alanın kiralandığı şirket ve şahısların bazılarının isimlerinin açıkça belirtildiği Bakanlar Kurulu Kararları içerisinde, isim bulunmayan kiralama kararları da dikkat çekti. Bakanlar Kurulu’nun almış olduğu kararların, ‘Yurttaşlık’ ve ‘Tasdik Memurluğu’ kararlarının alındığı tarihler ile aynı oluşu da dikkatlerden kaçmayan bir diğer nokta oldu. Tarihler incelendiği zaman UBP Hükümeti’nin, Mayıs ayının içerisinde, devletin birçok kaynağını kontrolsüzce dağıttığı ortaya çıktı.

İsimsiz parsel kiralamaları

Bakanlar Kurulu’nun üç gün içerisinde aldığı kararlar ile kişi ve şirketlere kiraladığı parsellerin, kime kiralandığı belirtilmişken; bazılarının ise belirtilmemesi dikkat çekti. İsim belirtilmeyen Bakanlar Kurulu kararları içerisinde verilen bilgi, yalnızca “kiralanmak üzere Maliye Bakanlığı’nın kullanımına verilmesi” oldu.

HABERİN AYRINTILARI BUGÜN GAZETENİZ YENİDÜZEN VE YENİDÜZEN E GAZETEDE

Bu haber toplam 1953 defa okunmuştur