1. HABERLER

  2. SPOR

  3. ODTÜ birinci
ODTÜ birinci

ODTÜ birinci

Lefke Avrupa Üniversitesi, merhum öğrencileri Koray Bekiroğlu ve Yahya Gökhan Mutlu anısına basketbol turnuvası düzenledi

A+A-

 

 

Lefke Avrupa Üniversitesi Genç Girişimciler Topluluğu Kulübü ve Lefke Avrupa Üniversitesi Basketbol Takımı tarafından, LAÜ öğrencileri merhum Koray Bekiroğlu ve Yahya Gökhan Mutlu anısına LAÜ Dr. Fazıl Küçük Spor Tesisleri’nde basketbol turnuvası düzenlendi.
Bu yıl 5’incisi gerçekleştirilen Koray Bekiroğlu ve Yahya Gökhan Mutlu Basketbol Anı Turnuvası’nda Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ), Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) ve Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nin (UKÜ) basketbol takımları mücadele etti.
Basketbol turnuvası kapsamında üniversite yönetiminin aldığı bir kararla LAÜ Spor Tesisleri’ne bağlı basketbol sahasına LAÜ Basketbol Takımı’nda oynamış merhum öğrencilerin isimleri verildi.
Turnuvanın açılış konuşmasını yapan LAÜ Rektörü Prof. Dr. Göksel, merhum öğrencilerin ailelerine tekrar başsağlığı dileyerek merhum sporcuları unutmadıklarını ve bu turnuvayı düzenlediklerini belirtti. Göksel ayrıca, bu yıl bir adım daha ileriye giderek onların unutulmadıklarını göstermek adına LAÜ basketbol sahasına adlarını verdiklerini ve isimlerinin tutkunu oldukları bu spor dalıyla her zaman yaşatacaklarını belirtti.
İki gün süren karşılaşmalar sonrasında; ODTÜ birinci olurken, LAÜ ikinci, GAÜ üçüncü, UKÜ de dördüncü sırayı aldı.

Bu haber toplam 2034 defa okunmuştur