1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Mustafa Diker cinayet davasında sona gelindi
Mustafa Diker cinayet davasında sona gelindi

Mustafa Diker cinayet davasında sona gelindi

Taraflar son hitaplarını yapacak

A+A-

Bir yılı aşkındır süren 7 yaşında öldürülen Mustafa Diker cinayetiyle ilgili davada sona gelindi. Dava tanıklarının dinlenmesi tamamlandı.  Lefkoşa Ağır Ceza Heyeti, davayla ilgili olarak son kez İddia ve Savunma Makamları’nın hitaplarını dinleyecek. Heyet, toplumda büyük infiale neden olan cinayetle ilgili davanın karar gününü 11 Temmuz Perşembe gününe açıklayacak

7 yaşında öldürülen Mustafa Diker cinayetiyle ilgili sona gelindi… Taraflar 11 Temmuz Perşembe günü son kez hitaplarını yapacak, hitapların ardından Ağır Ceza Heyeti cinayet davasının karar gününü açıklayacak. Öte yandan dün devam edilen cinayet duruşmasında Savunma Avukatı mahkemeye iki tanık dinleterek, ilginç iddialar ortaya attı. Avukat, adli tıp uzmanı ve patoloji uzmanının resmi raporlarına rağmen Mustafa Diker’in ‘epilepsi’ sonrası hayatını kaybettiğini ileri sürdü. 
Öz oğlu Mustafa Diker’i öldürmekle yargılanan sanık Erol Diker dün yeniden Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’ne çıkarıldı. Başkanlığı’nda Bahar Saner, Kıdemli Yargıç Nüvit Gazi ve Yargıç Musa Avcıoğlu’ndan oluşan Ağır Ceza Mahkeme Heyeti huzurunda görülen davada, İddia Makamı’nda Savcı Ahmet Varol ve sanık Erol Diker’in Avukatı Özkul Özdevrim mahkemede hazır bulundu.
Avukat Özdevim, Nöroloji Uzmanı Dr. Bahar Kaymakamzade ve Adli Bilimler ve Kriminoloji mezunu Ulaş Ecvet Sağduyu’yu mahkemeye tanık olarak dinletti.

Didem Menteş’in haberi bugün gazeteniz YENİDÜZEN ve YENİDÜZEN e-gazetede

Bu haber toplam 3569 defa okunmuştur