1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Mühendis ve mimarlar terleyecek
Mühendis ve mimarlar terleyecek

Mühendis ve mimarlar terleyecek

KTMMOB tarafından düzenlenen “13’üncü Barış Halı Saha Futbol Turnuvası” 15 Nisan 2013, Pazartesi akşamı başlıyor.

A+A-

 

Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (KTMMOB) tarafından düzenlenen “13’üncü Barış Halı Saha Futbol Turnuvası” 15 Nisan 2013, Pazartesi akşamı başlıyor.
Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda da CIU Arena Halı Sahası’nda gerçekleşecek “13’üncü Barış Halı Saha Futbol Turnuvası”nın açılış karşılaşmasında KTMMOB ile Çevre Mühendisleri Odası karşı karşıya gelecek. Açılış karşılaşma saat 19:00’da başlarken; gecenin ikinci karşılaşması saat 20:00’de EMO XL ile Ziraat Mühendisleri Odası arasında oynanacak.

Yedi takım katılıyor
Yine geçtiğimiz olduğu gibi bu yılda da 7 takımın mücadele edeceği “13’üncü Barış Halı Saha Futbol Turnuvası”nda Mimarlar Odası, Makina Mühendisleri Odası, Elektrik Mühendisleri Odası XL, Elektrik Mühendisleri Odası AC-DC, Ziraat Mühendisleri Odası, Çevre Mühendisleri Odası ve KTMMOB takımları karşı karşıya gelecekler.
Tek devreli lig usulüne göre oynanacak olan turnuvada ilk dörde girecek takımlar final grubuna yükselecek. Turnuvada ilk üçe girecek takımlar ve turnuvanın en centilmen takımına kupa verilecek.

En Centilmen Takım Kupası
Turnuvanın adından da anlaşılacağı gibi hedefinin odalar arasın dostluk sağlanması olduğunu belirten KTMMOB Genel Sekreteri İzzet Volkan, “Bizler için en büyük başarı, turnuvanın en centilmen takımı olmaktır. En Centilmen Takım Kupası, en az Şampiyonluk Kupası kadar önemlidir. Turnuvanın en centilmen takımı olacak odamızı şimdiden kutlarız” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1236 defa okunmuştur