1. HABERLER

  2. SPOR

  3. MTG’de Ogan olmadı, Oraloğlu geldi
MTG’de Ogan olmadı, Oraloğlu geldi

MTG’de Ogan olmadı, Oraloğlu geldi

Mağusa Türk Gücü’nde yeni sezonda görev almama kararı alan Ahmet Ogan’dan boşalan teknik adamlık görevine, eski futbolcularından Ali Oraloğlu getirildi

A+A-

13 yıl Mağusa Türk Gücü’nde çeşitli kademelerde antrenörlük görevini yürüten teknik direktör Ahmet Ogan ile MTG, yeni sezon için anlaşamadı

Geçtiğimiz sezon ‘A’ takımın başında teknik direktörlük görevini yürüten, Kıbrıs Kupası’nda MTG’yi finale taşıyan teknik adam Ahmet Ogan, yeni sezon öncesi MTG ile yaptığı görüşme sonrasında anlaşma sağlayamadı. Ogan, altyapı koordinatörlük görevinden de ayrıldı

Kaya EMİROĞLU

Mağusa Türk Gücü’nde (MTG) teknik direktörlük görevine Ali Oraloğlu getirildi. Özellikle son bir haftadır teknik adam konusunda toplantılar yapan sarı yeşilli yönetim, dün yaptığı son toplantıda yeni sezon için takımın eski futbolcusu ve kaptanı Teknik Direktör Ali Oraloğlu’yla anlaşmaya vardı.

Ahmet Ogan’dan buraya kadar!

Mağusa Türk Gücü’nde geçen sezon ‘A’ takım teknik direktörlüğünü yürüten Ahmet Ogan’ın yeni sezonda görev almayacağı öğrenildi.
Bir süredir kulüp yönetimiyle devam eden görüşmelerde önceki gün kulüp binasında yapılan toplantıda ipler koptu.
On üç yıldır altyapı ve genç takım, geçtiğimiz sezon da ‘A’ takım teknik direktörlüğü yapan Ahmet Ogan’la yeni sezon için anlaşma sağlanamadı.
Bu arada Ahmet Ogan’ın altyapı koordinatörlüğü görevinden de ayrıldığı belirtildi.
Ahmet Ogan yönetiminde, U19 takımı ile Süper Lig şampiyonluğu yaşayan MTG, geçtiğimiz sezon da on yıl aradan sonra Kıbrıs Kupası’nda final oynama başarısı göstermişti.

Oraloğlu dönemi

Sarı-yeşilliler ile Ahmet Ogan’ın anlaşmaya varmamasının ardından eski futbolcularından Ali Oraloğlu ile görüşerek anlaşmaya vardı.
Teknik direktör Ali Oraloğlu, özkaynaklarından yetiştiği Mağusa Türk Gücü’nde 1990’lı yılların başından itibaren futbol oynamaya başladı. 2 yıl Küçük Kaymaklı’da oynadıktan sonra yeniden takımına dönen Oraloğlu, 2005-2006 sezonunda kaptanı olduğu takımının yıllar sonra şampiyonluğa ulaşmasında büyük pay sahibi oldu. Kısa bir dönem takımda antrenör-futbolcu olarak ta görev yapan Oraloğlu, geçtiğimiz sezon ikinci devrede Dumlupınar’ı çalıştırmış ve takım son maçta galip gelerek play-out sonunda Birinci Lig’de kalmayı başarmıştı.

Bu haber toplam 1295 defa okunmuştur