1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Miniland Bisiklet Şenliği yarın yapılıyor
Miniland Bisiklet Şenliği yarın yapılıyor

Miniland Bisiklet Şenliği yarın yapılıyor

Geleneksel hale getirtilen ve dördüncüsü düzenlenecek olan Miniland Bisiklet Şenliği bu yıl da “ 7’den 77’ye pedal çeviriyoruz” sloganıyla gerçekleştirilecek

A+A-

Kaya Emiroğlu

Geleneksel hale getirilen Miniland Bisiklet Şenliği’nin dördüncüsü yarın yapılıyor. Miniland Okul Öncesi Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen ve bu yıl daha kapsamlı bir hale getirilerek daha fazla kişiye hitap edecek şekilde organize edilen bisiklet şenliği yine “ 7’den 77’ye pedal çeviriyoruz” sloganıyla yapılacak. Mağusa’da Palm Beach – Laguna bölgesinde yarın saat 17.00 – 19.00 saatleri arasında yapılacak şenlikte, ilk olarak “bisiklet” konulu atölye çalışması yapılacak. Daha sonra ise Dr.Fazıl Küçük Stadı araç park alanından başlayıp, kafelerin yer aldığı eğlence merkezinin önünde bitecek bir bisiklet gezintisi gerçekleştirilecek. Son olarak ta izaz ikram yapılacak.

Amaç bisiklet sevgisini aşılamak
Miniland Okul Öncesi Eğitim Merkezi Direktörü Halil Tunç, geleneksel hale getirdikleri bu etkinlikteki amaçlarının, çocuklara bisiklet sevgisi aşılamak ve anne babaların çocuklarıyla birlikte bisiklet sürmelerine olanak sağlamak olduğunu belirtti. Bisiklet şenliğinde çocukların katıldıkları atölye çalışmalarından sonra, toplu olarak bisiklet sürüleceğini belirten Tunç, sponsor firmalar tarafından katılanlara çeşitli hediyeler verileceğini ve izaz ikram yapılacağını kaydetti.

Bu haber toplam 1233 defa okunmuştur