1. HABERLER

  2. ARŞİV

  3. Minikler sahaya indi
Minikler sahaya indi

Minikler sahaya indi

3’üncü Gündüz Tekin Onay Uluslararası Minikler Futbol Festivali dün başladı. “Tüm Çocuklar Şampiyondur” sloganıyla 30 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek olan futbol festivalinde Türkiye’den 17, Irak Kerkük’ten

A+A-

 

Minikler sahaya indi

 

3’üncü Gündüz Tekin Onay Uluslararası Minikler Futbol Festivali dün başladı. “Tüm Çocuklar Şampiyondur” sloganıyla 30 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek olan futbol festivalinde Türkiye’den 17, Irak Kerkük’ten 1 ve ülkemizden 5 takım olmak üzere toplam 23 takım mücadele ediyor.

Türk Futboluna büyük hizmetler veren Gündüz Tekin Onay hocanın çok yakın arkadaşları olan, TÜFAD Başkanı İsmail Dilber, TÜFAD yönetim kurulu üyeleri, Nurettin Balaban, Osman Tezcan, Milli Takımlar Eski teknik direktörü Metin Türel, Trabzon Spor alt yapı sorumlusu Sadi Tekelioğlu, Zonguldak Antrenörler Derneği Başkanı Ahmet Birdal, Ankara Gücü alt yapı sorumlusu Müjdat Yalman, teknik direktör Samet Aybaba, Alaaddin Noganlı ve Mehmet Sümer gibi birçok önemli misafir de Türkiye’den bu anlamlı turnuvayı izlemek üzere adamıza geldiler.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan açılış töreninde Gündüz Tekin Onay Futbol Altyapı Derneği Kurucu Başkanı Metin Özerem, KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu ve Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanı Kemal Dürüst birer konuşma yaptılar.

Konuşmaların ardından A ve B grubu olarak iki gruba ayrılan takımlar Şht.Hüseyin Ruso Stadı’nda ve Attila Topaloğlu Sahası’nda maçlarını oynamaya başladılar. Karşılaşmalar gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

 

Festivalde mücadele eden takımlar şöyle:

A Grubu

Trabzon Spor

G.T.O “A” Takımı

Kayseri Arırnaş

Cihangir Spor Kulübü

Eskişehir Spor

Küçük Kaymaklı

Tarsus İdman Yurdu

Irak Kerkük Spor

MKE Ankaragücü

Artvin Spor

Hakkari Van

Adana Spor

 

B Grubu

Trabzon Spor 1461

G.T.O “B” Takımı

Bitlis Spor

Manisa Spor

Gönyeli Spor Kulübü

Erzincan Spor

Zonguldak Spor

Konya Spor

Diyarbakır Spor

Tarsus Belediye Spor

Aydın Spor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 1157 defa okunmuştur