
Meclis toplandı
Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu bugün saat 10.00’da Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber başkanlığında toplandı.
A+A-
Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu bugün saat 10.00’da Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber başkanlığında toplandı.
Genel Kurul’da öncelikle onaya sunuş işlemleri gerçekleştirildi. İlk olarak CTP/BG Milletvekili Hüseyin Erçal, DP/UG Milletvekili Fikri Ataoğlu ve UBP Milletvekili İzlem Gürçağ’ın “İslam Örgütü Parlamentolar Birliği Konferansı”na katılmasına ilişkin karar kabul edildi.
Tarımsal İlaçların Denetimi Hakkında (Değişiklik) Yasa Tasarısı’nın komitede ivedilikle görüşülmesine ilişkin tezkereye de onay verildi.
Daha sonra gündem dışı konuşmalara geçildi. İlk konuşmayı, DP/UG Milletvekili Hakan Dinçyürek, “gıda güvenliği” konusunda yapıyor.
(tak)
Bu haber toplam 1025 defa okunmuştur

















