1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Meclis, Güvensizlik Önergesini görüşecek
Meclis, Güvensizlik Önergesini görüşecek

Meclis, Güvensizlik Önergesini görüşecek

Başbakan İrsen Küçük ve Hükümetine Karşı Verilen Güvensizlik Önergesi yarın görüşülecek.

A+A-

 

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurul’u yarın toplanacak. Toplantıda Başbakan İrsen Küçük ve Hükümetine Karşı Verilen Güvensizlik Önergesi de görüşülecek.

Genel Kurul’un saat 10.00’da başlaması beklenen toplantısında, Sayıştay Raporlarını Görüşmek Üzere Oluşturulan Geçici (Özel) Komite’nin görüşerek rapor hazırladığı; Merkezi İhale Komisyonu Tarafından Satın Alınan Jeneratörle; 1.1.1990 ve 30.6.1995 Tarihleri Arası Yurtdışı Tedaviler; Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kalkınma Bankası Krediler ; Deri İhracatı Yapan Bir Firmanın İhraç Edeceği Deriler İçin Yalan Beyan Vermek Suretiyle Devletin Vergi Kaybına Sebebiyet Verildiğine; Yolcu Çıkış Ücretleri; Mutad Olmayan İhracat İstisnası Tüzüğüne Dayanılarak Yapılan KDV İadeleri Hakkında Sayıştay Denetim Raporu ve Muhaceret Dairesi 2009 Mali Yılı Gelirleri Hakkında Sayıştay Denetim Raporu görüşülecek.

Yurttaşların KKTC Cumhuriyet Meclisine Dilekçeyle Başvurmaları ve Dilekçelerin İncelenmesi ile Karara Bağlanmasını Düzenleyen Yasanın 6’ncı Maddesi uyarınca Dilekçe Komitesinin 18 Şubat ve 18 Nisan 2013 Tarihinde Yapmış Olduğu Toplantılarda Aldığı Kararları Gösteren Cetveller de ele alınacak.

(tak)

Bu haber toplam 1248 defa okunmuştur