1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. MAYDANOZ GAFI(!)
MAYDANOZ GAFI(!)

MAYDANOZ GAFI(!)

“Gece kulüplerini kapatalım da 40 bin asker bizi mi halletsin” gafından sonra Sağlık Bakanı Hasipoğlu’ndan güneyde tedavi gören hastalar için yorum geldi: Bazıları çok meraklıdır gider maydanozu bile oradan alır.

A+A-

Tıp-iş’in sağlıktaki sorunlar ve Girne Akçiçek Hastanesi’nde personel eksikliğinden dolayı süresiz grev yapacağını açıklamasının ardından Kanal Sim’e konuşan Sağlık Bakanı Ertuğrul Hasipoğlu, “sorunlar var ama yetki almaya çalışıyoruz...” dedi. 10 bin Kıbrıslı Türk’ün Güney Kıbrıs’tan sağlık hizmeti aldığı yönünde açıklamalar yapıldığı da hatırlatılan Hasipoğlu, konuyu büyütmemek gerektiğini savunarak, “onları gidenlere soracaksınız. Bazıları çok meraklıdır gider maydonozu bile oradan alır. Belki o merak sayesi ile giden olabilir, veya o tarafı daha iyi bulmuş olabilir” ifadelerini kullandı.

Tıp-iş’in sağlıktaki sorunlar ile Girne Akçiçek Hastanesi’nde personel eksikliğinden dolayı süresiz grev yapacağını açıklamasının ardından konu bugün Kanal Sim’de yayınlanan Öğlen Postası programında gündeme geldi. Sendika Örgütlenme Sekreteri Ömer Gür’ün stüdyo konuğu olduğu programda, Sağlık Bakanı Ertuğrul Hasipoğlu telefon bağlantısı ile yayına katıldı. Sağlık alanında sorunlar olduğunu doğrulayan Hasipoğlu, personel eksikliğ ile ilgili “sorunlar var ama, Mağusa ve Lefkoşa, Girne Hastanesi’nden daha acil,  yetki almaya çalışıyoruz” dedi.

“Bazıları çok meraklıdır gider maydonozu bile oradan alır...”
Güney Kıbrıs’ta 10 bin Kıbrıslı Türk’ün Kıbrıs Rum tarafından sağlık hizmeti aldığı yönünde açıklamalar yapıldığı da hatırlatılan Hasipoğlu, konuyu büyütmemek gerektiğini savunarak, “ onları gidenlere soracaksınız. Bazıları çok meraklıdır gider maydanozu bile oradan alır. Belki o merak sayesi ile giden olabilir, veya o tarafı daha iyi bulmuş olabilir” ifadelerini kullandı. YD

Bu haber toplam 2928 defa okunmuştur