1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Masterlerde dostluk rüzgarı
Masterlerde dostluk rüzgarı

Masterlerde dostluk rüzgarı

Mağusa ve Derinya Masterleri üç ay sonra yeniden bir dostluk maçında bir araya geldiler. İki ekip Mağusa Canbulat Stadı’nda karşılaştı, gece birlikte yemek yedi

A+A-

Kaya Emiroğlu

Mağusa Masterler Futbol Takımı ile Derinya Masterler Futbol Takımı arasındaki dostluk maçı önceki gün Mağusa Canbulat Stadı’nda oynandı. Sporun dostluk olduğu vurgusunun bir kez daha yapıldığı maç 2-2 berabere sonuçlandı. Aynı zamanda Derinya Belediye Başkanı olan Andros Karayannis’in de oyuncu olarak yer aldığı maçı Mağusa Belediye Başkanı Oktay Kayalp ve Mağusa Türk Gücü Kulüp Başkanı Altunay Fahri de izledi. Maçın organizasyonunda ise Mağusa Futbol Masterleri Derneği İdari Menejeri Osman Nalbantoğlu görev aldı.

Gece yemekte buluştular
Maç sonrası iki takım futbolcu ve yöneticileri Dumlupınar-Hasan Oy Restoran’ta yemekte bir araya geldiler. Mağusa Belediyesi’nin katkılarıyla, oldukça samimi ve neşeli bir ortamda geçen yemekte Mağusa Belediye Başkanı Oktay Kayalp Derinya Belediye Başkanı Andros Karayannis’e Kıbrıs motifli bir tablo hediye etti. Mağusa Futbol Masterleri Derneği adına Başkan Kemal Çobanoğlu da katkılarından dolayı Mağusa Belediye Başkanı Oktay Kayalp’a teşekkür niteliğinde bir tablo hediye takdim etti. Mağusa Futbol Masterleri Derneği yönetim kurulu üyesi Tanju Üngör ise gecede yaptığı konuşmada amaçlarının bu tür etkinliklerle adadaki iki halk arasındaki dostluğa ve barışa katkı yapmak olduğunu belirtti. İleriki zamanlarda Türkiye ve Yunanistan’dan takımlarla dörtlü bir turnuvayı düzenlemeyi de istediklerini belirten Üngör, Derinya Masterleri’ne ve Mağusa Belediye Başkanı Oktay Kayalp’a teşekkür etti. İki takım üç ay önce Güney Kıbrıs’ta Derinya Tasos Marcou Stadı’nda karşılaşmışlardı.

Bu haber toplam 1078 defa okunmuştur