1. HABERLER

  2. ARŞİV

  3. MAĞUSA'DA PATLAYICI!
MAĞUSADA PATLAYICI!

MAĞUSA'DA PATLAYICI!

BOMBA ÖNCESİ GÖZALTI Mağusa’da, TNT ve C 4 tipi patlayıcı madde ateşlemeye yarayan 2 adet elektronik fünye bulundu. Fünyeler, eğitimli polis köpeği sayesinde bir arabada ele geçirildi. Bir kişi tutuklandı. BEYARMU’DUNDA OPERASYON…

A+A-

 

BOMBA ÖNCESİ GÖZALTI

 

Mağusa’da, TNT ve C 4 tipi patlayıcı madde ateşlemeye yarayan 2 adet elektronik fünye bulundu. Fünyeler, eğitimli polis köpeği sayesinde bir arabada ele geçirildi. Bir kişi tutuklandı.

BEYARMU’DUNDA OPERASYON…

EkiplerinÖönceki akşam Beyarmudu köyünde yaptıkları operasyonda , HF 050 plakalı bir araçta ithali yasak hava tüfeği mermisi ve av tüfeği fişeği bulmasının ardından el konularak polis merkezine getirilen araçta uzman polis köpeklerinin yaptığı arama sonucu 2 adet plastik TNT ve C 4 tipi patlayıcı madde ateşlemeye yarayan elektronik fünye bulundu.

 

DÖVİZ BÜROSU SAHİBİNE AİT ARAÇ…

Polis HF 050 plakalı aracın sürücüsü 31 yaşındaki Selim Tuğrul’u gözaltına aldı. Zanlı Tuğrul, dün sabah Gazimağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılarak aleyhine soruşturma amaçlı 3 gün tutukluluk emri alındı.HF 050 plakalı aracın sahibi ve zanlı Selim Tuğrul’un işvereni olduğu öğrenilen Gazimağusa’lı işadamı, döviz bürosu sahibi Halil Kartal’ın ev ve iş yerinde dün sabah uzman köpeklerle birlikte polis araması yapıldı. Ancak Kartal’ın ev ve işyerinde kanunsuz bir şey bulunmadı.

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 5286 defa okunmuştur