1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Lefkoşa için işbirliğine devam
Lefkoşa için işbirliğine devam

Lefkoşa için işbirliğine devam

LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu, UNDP PFF Yöneticisi Tiziana Zennaro ile görüştü

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu, UNDP PFF Yöneticisi Tiziana Zennaro’yu kabul etti. Görüşmede Başkan Fellahoğlu’nu yeni görevinden dolayı kutlayan Zennaro, UNDP’nin Lefkoşa ve ülke genelinde gerçekleştirdiği birçok proje hakkında Belediye Başkanını bilgilendirdi.
Zennaro, Lefkoşa Belediyesi ile işbirliklerinin devam ettiğini ancak Belediyenin içine düşürüldüğü kötü durum nedeni ile projelerde aksamalar olduğunu, hatta bazı projelerin durma noktasına geldiğini söyledi.

Zennaro: Lefkoşa’da yapılacak birçok proje var

Özellikle Surlariçi’nin geliştirilmesi kapsamında restorasyon çalışmaları yanında çarşının canlandırılması için çalışmalar yapıldığını ve Belediye Pazarı’nın (Bandabuliya) bu çalışmalar çerçevesinde yenilendiğini söyledi. Belediye Pazarının işletmesinin arzu edilen seviyede olmadığını söyleyen Tiziana Zennaro oradaki dükkan sahiplerinin birçok sorunları ve şikayetleri olduğunu söyledi.
Zennaro, Lefkoşa’da daha yapılacak birçok proje olduğunu ancak bu projeleri hayata geçirebilmek için finansörlerin biten projelerin amacına ulaştığını ve sürdürülebilir bir şekilde yürütüldüklerini görmek istediklerinini belirterek, bu dönemde bununda başarılacağına inandığını belirtti.
Belediye ile işbirliği içerisinde oldukları İki Toplumlu yeni Lefkoşa Atık Su Arırtma Tesisi Projesi’nin tamamlanma aşamasında olduğu ve pek yakında bir tamam hizmete gireceğini söyledi.

Fellahoğlu: Sorunlar işbirliği ile aşılacak

Kendilerini ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Fellahoğlu, birçok sorunun farkında olduklarını ve yeni dönemde bu sorunların işbirliği ile aşılacağını söyledi.
Uzun yıllardır UNDP’nin de katkıları ile Lefkoşa da birçok projeler yapıldığını ifade eden Fellahoğlu, UNDP ile işbirliğinin artarak devam edeceğini söyledi.

Bu haber toplam 1539 defa okunmuştur