1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Lefke’de Kasım rüzgarı: 4-0
Lefke’de Kasım rüzgarı: 4-0

Lefke’de Kasım rüzgarı: 4-0

Süper Lig’de alt sıraları ilgilendiren önemli karşılaşmada ev sahibi Lefke, golcü futbolcusu Kasım’ın ayağından bulduğu 4 golle rakibi Serdarlı’yı farklı mağlup etti

A+A-

 

Süper Lig’de alt sıraları ilgilendiren önemli karşılaşmada ev sahibi Lefke, golcü futbolcusu Kasım’ın ayağından bulduğu 4 golle rakibi Serdarlı’yı farklı mağlup etti

Stat: Lefke 16 Ağustos

Hakemler: Serdar Bilgimer **, Emre Öztaşlı **, Hakan Gök **

Goller: Dk. 8, 37, Dk. 43 ve 90 Kasım Tağman (Lefke)

Lefke
Mehmet Özeralp ***
Amadou Dansoko ***
Arif Solkanat ***
Ali Özbahar ***
Salih Say ***
Akay Bağdaş ***
(Dk. 70 Cahit Solkanat **)
Kasım Tağman ***
Kemal Solkanat ***
Kouame Koffi ***
(Dk. 55 Yakup Esmerarslan **)
Aykut Esmerarslan ***
Aziz Sakallı ***
(Dk. 80 Buğra Barın **)

Serdarlı
Uygar Üngör *
İsmet Pehlivan *
Raif Güçkan *
Mete Sağır *
(Dk. 65 Mehmet Sağıroğlu *)
Efe Efeoğlu *
Ufuk Fırat **
İbrahim Faye **
İbrahim Kabore *
Mustafa Özmen *
(Dk. 46 Emrah Özdemir *)
Ümit Genç *
(Dk. 60 Edis Sökmez *)
Mustafa Yorgancı *

 

Telsim Süper Ligi 21’inci hafta karşılaşmasında Lefke, Serdarlı’yı konuk etti. Serdarlı takımı oyuna çok iyi başlamasına rağmen usta golcü Kasım’ı durduramayınca golü kalesinde gördü. Ardından beraberlik için daha açık bir oyun oynamaya başlayan konuk ekip ard arda yediği gollerle sahadan farklı bir mağlubiyet alarak ayrıldı.
8’inci dakikada gelişen Lefke atağında Kemal’ın vuruşu kaleciden döndü, dönen topla buluşan Kasım topu filelere göndererek Lefke’yi 1-0 öne geçirdi.
37’inci dakikada Akay’ın rakip ceza alanı içerisine gönderdiği topla buluşan Kasım, yatarak vurduğu kafa ile topu kalecinin yanından filelerle buluşturdu: 2-0.
42’üncü dakikada Akay topu rakip defans arkasına gönderdi, gelen bu topla buluşan Kasım kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda topu filelere göndererek skoru 3-0 yaptı.
54’üncü dakikada Efe’nin güzel pasında bir anda kaelci ile karşı karşıya kalan İ.Kabore’nin vuruşunu kaleci Mehmet önledi.
66’ıncı dakikada Serdarlı takımının kazandığı köşe atışından gelen topa İ.Kabore’nin vurduğu kafayı Mehmet yine çıkardı.
74’üncü dakikada Kasım’ın güzel ara pasında Aziz kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda vuruşunu yaptı, ancak top üstten dışarıya gitti.
89’uncu dakikada Buğra’nın sağdan getirip ceza alanı içerisine gönderdiği topa Kasım’ın yaptığı kafa vuruşu filelere gidince karşılaşmanın skoru da belirlendi: 4-0.

Bu haber toplam 1379 defa okunmuştur