1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Lefke’de hedef ilk beş
Lefke’de hedef ilk beş

Lefke’de hedef ilk beş

Ligin 24’üncü haftasında Göçmenköy’e konuk olacak olan Lefke’de hedef bu maçtan ve kalan maçlardan alınacak puanlarla ligi play out dışında tamamlamak ve ilk beş içerisinde yer almak olarak belirlendi

A+A-


YENİDÜZEN Spor Servisi
Telsim Süper Lig’in 23’üncü haftasında 10 golün atıldığı maçta kendi sahasında Doğan Türk Birliği’ni 6-4’lük skorla mağlup eden Lefke’de Göçmenköy maçı hazırlıkları dün yapılan son antrenmanla tamamlandı.
Doğan Türk Birliği’ni yenerek 6’ncı sıradan 5’inci sıraya yükselen Lefke, ligin tamamlanmasına 3 hafta kala matematiksel olarak rahatlamasa da play out potasından 4 puan uzaklaşmanın avantajını eline geçirmiş durumda.

Davulcu: “İkinci yarının üçüncüsüyüz”
Ligin 24’üncü haftasında ligden düşmesi haftalar önce kesinleşen Göçmenköy’e konuk olacak olan menekşe beyazlılar, bu maçtan kayıpsız bir şekilde ayrılmak istiyor. Bu maç öncesi görüşlerini aldığımız Teknik Direktör Toygar Davulcu, ligin ikinci devresinde Çetinkaya ve Yenicami’nin ardından en fazla puan toplayan ekibi olduklarını belirtti. Doğan Türk Birliği galibiyetiyle rahat bir nefes aldıklarını ama mücadelelerinin tam anlamıyla bitmediğini söyleyen Davulcu, Göçmenköy maçındaki puanları alıp ligi play out oynamadan bitirme hedefinde olduklarını dile getirdi.

“Göçmenköy onurlu bir mücadele sergiliyor”
Ligde bu konuma gelene kadar çok emek sarf ettiklerini, bu andan itibaren play out ile uğraşmak istemediklerini söyleyen Davulcu, bu hafta konuk olacakları Göçmenköy’e büyük saygı duyduklarını ligde onurlu bir mücadele sergilediklerini belirtti. Davulcu Göçmenköy maçı ve sonraki maçlardan alacakları puanlarla ligi ilk 5 içerisinde tamamlamak istediklerini söylerken Göçmenköy ile oynayacakları maçın dostça tamamlanmasını temenni ettiğini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1201 defa okunmuştur