1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Lefke’de 3 aday
Lefke’de 3 aday

Lefke’de 3 aday

Süper Lig ekiplerinden Lefke’de yeni dönemde de başkanlığa aday olacağını açıklayan Yıltaç Mükellef, teknik direktörlük görevine Toygar Davulcu, Mehmet Solkanat ve Haldun Oktay’dan birisini getirmesi bekleniyor

A+A-

Lefke'de yeni sezon için takımı çalıştıracak teknik adam konusunda yönetimin listesinde Toygar Davulcu, Mehmet Solkanat ve Haldun Oktay bulunuyor.

Transfer çalışmalarında serbest transfer hakkı bulunan Sabri - Raif Selden kardeşler ile yakından ilgilenen Süper Lig'in batı temsilcisi, önümüzdeki sezon çıtayı yükselterek şampiyonluğa oynayan bir takım oluşturmayı hedefliyor. Bu doğrultuda önümüzdeki günlerde genel kurulda yeniden aday olacağını açıklayan mevcut başkan Yıltaç Mükellef, şampiyonluğa oynayan bir takım olmak için çalıştıklarını Yenidüzen'e aktarmıştı. Gelecek sezon takımın başına getireceği teknik adam konusunda da çalışmalarını sürdüren Lefke'nin listesinde üç isim olduğu öğrenildi. Takımı ikinci devrede çalıştıran Toygar Davulcu, önceki sezonlar Lefke'de görev yapan Mehmet Solkanat ve Yalova ile Süper Lig'e çıkma başarısı gösteren Haldun Oktay isminden bir tanesinin 2013 - 2014 sezonunda Lefke'yi çalıştırması bekleniyor.

Bu haber toplam 1212 defa okunmuştur