1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kupa YDÜ’nün: 65-41
Kupa YDÜ’nün: 65-41

Kupa YDÜ’nün: 65-41

Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen sezon öncesi hazırlık turnuvalarından Cumhuriyet Kupası dün akşam oynanan final karşılaşması ile tamamlandı.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi
Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen sezon öncesi hazırlık turnuvalarından Cumhuriyet Kupası dün akşam oynanan final karşılaşması ile tamamlandı. Pazartesi günü oynanan maçlarla başlayan Cumhuriyet Kupası finalinde Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) ile Mağusa Gençlik Merkezi (MAGEM) karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen YDÜ karşılaşmayı 65-41’lik skorla kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu.

Ödül töreni
Maçın ardından düzenlenen ödül töreninde karşılaşmayı yöneten hakemlere plaketlerini Federasyon başkanı Okan Donangil takdim etti. İkinci gelen MAGEM’e ikincilik kupasını Spor Dairesi Müdür Muavini Mustafa Sütçü, şampiyon olan YDÜ’ye kupasını Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu verdi. Daha sonra her iki takım birlikte anı fotoğrafı çektirdiler.

Maç yayınlanmadı
Cumhuriyet Kupası final karşılaşmasının Bayrak Radyo Televizyon Kurumu (BRT) tarafından yayınlanacağı dün gün içerisinde anons edilmişti ancak final karşılaşmasında herhangi bir canlı yayın olmaması dikkat çekti.

Bu haber toplam 1754 defa okunmuştur
Etiketler : ,