1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Koşan adam yoruldu!
Koşan adam yoruldu!

Koşan adam yoruldu!

1980 yılının 1 Ağustos’unda koşmaya başladığını belirten Milli Atlet Şenlik Çetinkaya, 1 Ağustos tarihinin yaşam biçimini değiştirdiğini söylerken 33 yıllık profesyonel sporculuk hayatını Avrupa Masterler Şampiyonası’nın ardından sonlandıracak

A+A-

33 yıl önce koşmaya başlayan ülkemiz milli atletlerinden Şenlik Çetinkaya, 2014 Avrupa Masterler Şampiyonası ile spor hayatına noktayı koyuyor

Hüseyin KIRAL

Ülkemiz milli atletlerinden Şenlik Çetinkaya, 33 yıldır koştuğunu belirtirken, önümüzdeki yıl Avrupa Masterler Şampiyonası ile profesyonel olarak koşmayı bırakacağını açıkladı.
1980 yılında ‘1 Ağustos Mukavemet Koşusu’ ile koşmaya başladığını belirten milli atlet Şenlik Çetinkaya, profesyonel olarak 2014 yılından sonra koşmayacağını söyledi.

Çetinkaya, “Avrupa’da kürsüye çıkmak istiyorum”
33 yıl önce koşmaya başlayan ülkemizin en önde gelen maratoncularından Şenlik Çetinkaya, profesyonel olarak artık yorulduğunu ve 2014 yılında Uluslararası Atletizm Federasyonu (IAAF) tarafından organize edilecek olan Avrupa Masterler Şampiyonası’na katılıp, profesyonel spor hayatına nokta koyacağını söyledi.
Çetinkaya, şu anda büyük önem verdiği ve önümüzdeki ağustos ayında yapılacak olan 1 Ağutos Mukavamet Koşusu’na katılıp şampiyon olmak istediğinin altını çizerken tüm çalışmalarını o yönde yaptığını belirtti.

Bu haber toplam 3412 defa okunmuştur