1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Koçero tutuklu!
Koçero tutuklu!

Koçero tutuklu!

Koçero lakaplı İbrahim Özyüksel, “uyuşturucu” ve “geceleyin ev açma” suçlarıyla bağlantılı olarak dün yeniden yargı önüne çıkarıldı.

A+A-

 

Yaklaşık iki yıldır birçok suçtan dolayı aranan ve geçtiğimiz hafta yakalanan Koçero lakaplı İbrahim Özyüksel, “uyuşturucu” ve “geceleyin ev açma” suçlarıyla bağlantılı olarak dün yeniden yargı önüne çıkarıldı.  Özyüksel, son olarak 18 Şubat 2012 tarihinde Lefkoşa’da bir eve girerek, kasa ve kasanın içerinde bulunan tabanca ve çok değerli ziynet eşyalarını sirkat ettiği iddiasıyla aranıyordu. Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı CÖŞ ekibinin operasyonu sonucu yakalanan İbrahim Özyüksel’in tasarrufunda, Murat Ömürsel’e ait kimlik kartı üzerine kendi resminin yapıştırılmış sahte kimlik bulunmuştu.
Zanlı İbrahim Özyüksel, dün yeniden Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.  Ceza Davaları Yargıcı Hale Ahmet Raşit’in huzurunda görüşülen tahkikat duruşmasında, Savcı Emine Taşkın ve Savunma Avukatı mahkemede hazır bulundu. Savcı Taşkın, meselenin tahkikat memuru Ercan Atasay’ı mahkemeye tanık olarak dinletti.

Ek tutukluluk
Yargıç Hale Ahmet Raşit, soruşturmanın halen sürdüğünü, aranmakta olan şahsılar ve emareler olduğunu, alınması gereken ifadeler olduğunu belirterek zanlının 7 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi. Ayrıca, zanlının Barış, Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde yeniden doktor kontrolünden geçirilmesine direktif verdi.

Didem Menteş’in haberi bugün YENİDÜZEN’de

Bu haber toplam 2927 defa okunmuştur