1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Kıyafetler kanser hastaları için bağışlandı
Kıyafetler kanser hastaları için bağışlandı

Kıyafetler kanser hastaları için bağışlandı

Güzelyurt Belediyesi ile başlatılan bu kampanyanın bir umut olduğunu belirten Kocaismail hastaları adına Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar’a teşekkür etti.

A+A-

Güzelyurt Belediyesi ile  Kanser Hastalarına Yardım Derneği'nin birlikte gerçekleştirdiği “geri dönüşüme gönderelim kanser hastalarına umut olalım” sloganlı kampanyası bugün saat 11:00’da bağış noktası olan Kapalı Çarşı’da başlatıldı.

 Etkinliğe Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail kampanyanın partneri GÜSAD Derneği Başkanı Ayhan Bıçaklı ve kıyafet bağışı yapan vatandaşlar katıldı.

Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail yaptığı konuşmada ülkemizde her geçen gün kanser vakalarında artış olduğuna ve yaş ortalamasının da düştüğüne dikkat çekerek, ikinci el kıyafetlerden elde edilen gelirle birçok hastanın masraflarının karşılandığını belirtti. Güzelyurt Belediyesi ile başlatılan bu kampanyanın bir umut olduğunu belirten Kocaismail hastaları adına Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar’a teşekkür etti.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar da başlatılan bu kampanya ile hastalara umut olmanın önemine değinerek, Kapalı Çarşıdaki bağış noktasına bırakılacak kıyafetler karşılığında sertifika verileceğini anlattı ve halkın desteğini istedi. Yapılacak yardımlarla kampanyanın amacına ulaşacağına da değinen Özçınar,

GÜSAD Dernek Başkanı Ayhan Bıçaklı da bu kampanyaya partner olmaktan mutlu olduğunu belirterek dernek üyelerinin kampanyaya gösterdiği duyarlılığa teşekkür etti. Bıçaklı kampanyanın sel gibi büyüyeceğine olan inancını belirtti.

Konuşmaların ardından giyilmeyen veya kullanılmış kıyafetlerini bağış noktalarına teslim eden vatandaşlara teşekkür sertifikası verildi.

Kampanya kapsamında giyilmeyen ve/veya kullanılmış kıyafetler ve tekstil ürünler Kapalı Çarşı’daki bağış noktasına bırakılarak karşılığında teşekkür sertifikası verilecek.

Toplanan yardımlardan elde edilecek gelir Kanser Hastalarına Yardım Derneği aracılığı ile kanser hastalarının ihtiyaçları için kullanılacak. 

Bu haber toplam 2668 defa okunmuştur