1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Tasarrufunda ithali yasak 258 adet av fişeği bulundu
Tasarrufunda ithali yasak 258 adet av fişeği bulundu

Tasarrufunda ithali yasak 258 adet av fişeği bulundu

Tasarrufunda ithali yasak 258 adet av fişeği tespit edilen 53 yaşındaki Kıbrıslı Rum S.İ, davaları görüşülünceye kadar yurt dışına çıkışı yasaklandı. 

A+A-

Kıbrıs’ın güneyinden ülkeye giriş yaparken aracında av fişeği bulunan zanlı S.İ,  tutuklanmasının ardından teminat maksatlı mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede yeminli şahadet veren polis memuru Hüseyin Ergüleç, zanlının  ‘Kanunsuz patlayıcı madde ithal ve tasarrufu’ suçuna methaldar olduğunu belirtti.

Polis,14 Kasım tarihinde, Kermiya Geçiş Kapısından Kıbrıs'ın kuzeyine geçen 53 yaşındaki Kıbrıslı Rum’un kullanımında bulunan araçta yapılan aramada ülkeye ithali yasak toplam 258 adet av fişeği tespit edildiğini belirtti. Polis, zanlının gönüllü ifade verdiğini ve suçunu kabul ettiğini belirterek yürütülen soruşturmanın tamamlandığını ve uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Yargıç Temay Sağer zanlının ileride görüşülecek davasında hazır olmasını sağlamak maksadı ile yurtdışına çıkışının yasaklanması, 25 bin TL nakit teminat yatırması ve KKTC vatandaşı muteber 3 kefilin 100’er Bin TL kefalet senedi imzalaması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Bu haber toplam 1330 defa okunmuştur
Etiketler :