1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Kazanamazsak düşeriz”
“Kazanamazsak düşeriz”

“Kazanamazsak düşeriz”

Doğan Türk Birliği ile adeta ligde kalma maçına çıkacak Türk Ocağı’nda Ahmet Arslan vurguladı:

A+A-

Necmi Belge


Tarihinde ikinci kez Telsim Süper Ligi’nden düşme noktasına gelen Girne’nin ve Limasol’un köklü kulübü Türk Ocağı, fikstürün garip bir tecellisi olarak, ta Limasol’dan gelen bir geleneğin sonunda ezeli rakibi Doğan Türk Birliği ile ölüm-kalım maçına çıkıyor.
Bu maçta, galip gelmemesi halinde direk Telsim Birinci Ligi’ne düşen ikinci takım olacak olan Mavunacılar, Doğan Türk Birliği karşılaşmasına büyük bir hırsla hazırlanıyorlar.
Bu bağlamda, YENİDÜZEN’e konuşan Türk Ocağı Teknik Direktörü Ahmet Arslan Doğan Türk Birliği karşısına  çok önemli bir derbi maçına  çıkacaklarını anımsattı. Ligden direk düşmemek için bu maçtan mutlaka galip gelmeleri  gerektiğinin altını çizen Arslan, bu maçı kazanamazlarsa düşeceklerini belirtti.
Dar kadrolarına rağmen, bunu başarmaya çalışacaklarını ifade eden Arslan, hafta içi futbolcular ile konuştuklarını ve Doğan Türk Birliği maçın son şansları olduğunun önemini vurguladıklarının altını çizdi.
Arslan, futbolcularının olayın farkında olduklarını, bu düşünce ile antremanlara çıktıklarını ve Doğan Türk Birliği maçın son şans olduğunun bilinciyle bu maça çıkacaklarını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1145 defa okunmuştur