1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kaymaklı seriye bağladı: 0-2
Kaymaklı seriye bağladı: 0-2

Kaymaklı seriye bağladı: 0-2

K-PET Süper Ligi 7’inci hafta maçında lider Küçük Kaymaklı, zorlu Mormenekşe deplasmanından 3 puanla döndü

A+A-

K-PET Süper Ligi lideri Küçük Kaymaklı korkarak gittiği Mormenekşe deplasmanından 2-0 galip ayrılarak yoluna devam etti. Karşılaşmanın 69’uncu dakikasına kadar karşılıklı ataklarla geçen maçın bu dakikasında verilen penaltı atışından sonra hem Mormenekşe futbolcuları hem de taraftarlarının uzun süre itirazları devam etti. Esin’in attığı penaltı golünün ardından sinirli hareketlerine devam eden Mormenekşe futbolcuları Yusuf’un da kırmızı kart görmesi ile maçı 9 kişi tamamladı.
2’inci dakikada Cemil’in yaklaşık 25 metreden kullandığı serbest vuruş Kaymaklı üst kale direğinden döndü, dönen topa Jose’nin yaptığı vuruş ise üstten dışarıya gitti.
12’inci dakikada Y.Kurt’un köşe atışından gelen topa Hamis’in yaptığı kafa vuruşu yandan az farkla dışarıya gitti.
18’inci dakikada Cemil’in pası ile rakip ceza alanı içerisine giren Sami’nin köşeye giden vuruşunu kaleci Ufuk mükemmel uzanarak dışarıya gönderdi.
25’inci dakikada H.Ankaralı’nın kullandığı köşe atışında Jose’nin kafa vuruşu üstten dışarıya gitti.
30’uncu dakikada Sabri kendi şahsi gayreti ile rakip ceza alanına girdi, ancak attığı şut kalecide kaldı.
45’inci dakikada hızlı gelişen Mormenekşe atağında topla buluşan H.Ankaralı’nın güzel vuruşunu kaleci Ufuk ayni güzellikle çıkardı.
57’inci dakikada Ahmet Arıtaş’ın güzel pasında rakip ceza alanına giren Kaan topu kaleci Ufuk’a nişanladı.
59’uncu dakikada Cemil’in defans arkasına gönderdiği topla buluşan Serhan kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topa vurmakta geç kalınca M.Kaygısız araya girerek topu uzaklaştırdı.
69’uncu dakikada topun kendi ceza alanı içerisinde A.Arıtaş’ın eline vurduğu gerekçesi ile hakem penaltı noktasını göstererek Ahmet Arıtaş’ı 2’inci sarı karttan dışarıya gönderdi. Atışı kullanan Esin topu ağlara göndererek skoru 1-0 yaptı.
81’inci dakikada daha önce sarı kartı bulunan Yusuf Debola’ya yaptığı sert hareket nedeniyle önce 2’inci sarı ardından da kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.
90+4’üncü dakikada Debola’nın güzel pası ile rakip ceza alanı içerisinde buluşan Salih topu ağlara göndererek maçın skorunu belirledi: 0-2.

Bu haber toplam 1614 defa okunmuştur