1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kaygısız Ocak maçında yok
Kaygısız Ocak maçında yok

Kaygısız Ocak maçında yok

Hafta içerisinde kontrolleri yapılan Kaygısız’ın Türk Ocağı ile Pazar günü oynanacak maçta oynayamayacağı öğrenildi.

A+A-

 

YENİDÜZEN Spor Servisi


Yaşadığı teknik adam değişikliği ile Süper Lig’in 19’uncu haftasında Göçmenköy’ü mağlup eden Küçük Kaymaklı’da savunmanın önemli isimlerinden Mehmet Kaygısız bu maçta sakatlığı nedeni ile forma giyememişti. Hafta içerisinde kontrolleri yapılan Kaygısız’ın Türk Ocağı ile Pazar günü oynanacak maçta oynayamayacağı öğrenildi.

Yenicami maçına yetiştirilecek
Kasığında birinci dereceden zorlama olduğu belirlenen Mehmet Kaygısız, Türk Ocağı maçında oynamasının zor olduğu, futbolcunun 20 Mart Çarşamba günü KTFF Kıbrıs Kupası çeyrek final maçına yetiştirilmeye çalışıldığı belirtildi. Fizik tedavi süreci nedeni ile bu hafta topla çalışmayan Kaygısız düz koşular yapıyor.

Taner’in oynaması bekleniyor
Sakat ve cezalı futbolcular nedeni ile Göçmenköy maçına savunmada Ali, Bilal, Çağrı ve Çağlar dörtlüsünü tercih eden Cenk Berkalp’ın sakatlığı bulunan Mehmet’in yerine dört sarı kart cezası biten Taner Bingöllü’yü savunmanın ortasında Bilal ile birlikte oynatması bekleniyor. Göçmenköy maçında stoper mevkisinde görev alan Çağrı’nın ise esas yeri olan bekte görev yapacak.

Bu haber toplam 1150 defa okunmuştur