1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kaderleri ile başbaşa kaldılar: 1-1
Kaderleri ile başbaşa kaldılar: 1-1

Kaderleri ile başbaşa kaldılar: 1-1

Lapta bulduğu golle maç 1-1 tamamlanırken, tarafların ligde kalma mücadelesi son haftaya taşındı.

A+A-

Stat: Zafer Stadı
Hakemler: Ecvet Kanatlı, Hakkı Emir, Ozan Kel
G.Gücü: Raif Pehlivan, Mustafa Ayker, Derviş Özeralp, Volkan Ortakçı (Dk.67 Aşkın), Deniz Enyong, Ragıp Kanatlı, Boris, Hasan Göksun (Dk.81 Niyazi), Ahmet Tokmak, Saumel Zokou, Hakan Eminoğlu (Dk.87 Özgür)
Lapta: Cenk Yılmaz, Mustafa Avcı, Şahin Şeker, Ahmet Coşkun, Hüseyin Haşimoğlu (Dk.64 Salim), Dennis Latrey, Umut Göktaş, İbrahim Kırşen, Prince Adoma, Mustafa Arnavut (Dk.86 Cevdet), Tufan Gencay (Dk.56 Yusuf)
Kırmızı kart: Dk.40 Samuel (çift sarı) - Dk.2 Şahin Şeker (Lapta)
Goller: Dk.31 Derviş Özeralp (G.Gücü) – Dk.76 Salim Tayançlı (Lapta)

Haldun Oktay


Telsim Süper Lig Play – out mücadelesinde G.Gücü ile Lapta,  Güzelyurt Zafer Stadı’nda karşı karşıya geldi. İlk devresi 1-0 G.Gücü lehine tamamlanan maçın ikinci devresinde Lapta bulduğu golle maç 1-1 tamamlanırken, tarafların ligde kalma mücadelesi son haftaya taşındı.
Her iki takım da karşılaşmayı 10’ar kişi tamamladı. Lapta’dan Şahin Şeker henüz 2’nci dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kalırken, maçın 40’ıncı dakikasında G.Gücü’nden Samuel Zokou çift sarı kart ile takımını 10 kişi bıraktı.
Maçın 31’inci dakikasına G.Gücü Derviş Özeralp’ın kaydettiği golle 1-0 öne geçti ve ilk devre bu sonuçla tamamlandı. İkinci devrenin64’üncü dakikasında oyuna dahil olan Salim, takımı Lapta adına 76’ncı dakikada güzel bir frikik golü ile skoru eşitledi ve maç bu sonuçla tamamlandı.
Alınan beraberliğin ardından Lapta puanını 2’ye yükseltti. G.Gücü ilse üç puana yükseldi. Serdarlı’nın Mağusa Türk Gücü’nü mağlup ederek ligde kalmayı garantilemesinin ardından son haftada bu iki takımdan bir tanesi lige veda edecek.

Bu haber toplam 1253 defa okunmuştur