1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Kaçak kat ısrarı
Kaçak kat ısrarı

Kaçak kat ısrarı

Lefke Avrupa Üniversitesi kampüsü yanında faaliyet gösteren Akdeniz Evleri’ne başlatılan ve geçtiğimiz haftalarda inşaatı durdurulan ‘kaçak ek kat yapımı’ yeniden başladı.

A+A-

Lefke Avrupa Üniversitesi kampusu yanında faaliyet gösteren Akdeniz Evleri’ne başlatılan ve geçtiğimiz haftalarda inşaatı durdurulan ‘kaçak ek kat yapımı’ yeniden başladı. Girne Kaymakamlığı gerekli izin ve ruhsatlar alınana kadar inşaat yapımını durdurmasına rağmen Lefke Belediye Başkanı Mehmet Zafer, kararı görmezden geldi.
Lefke Belediye ve LAÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Zafer, iki hafta geçmeden inşaatı durdurulan ek kat binaların yapımına gece ve hafta sonları da dahil olmak üzere yeniden izin verdi.
YENİDÜZEN’e konuşan Güzelyurt kaymakamlığına vekalet eden Girne Kaymakamı Gürkan Kara, konu ile ilgili hemen İnşaat Mühendisleri’ni yönlendirerek, inşaatın yeniden durdurulacağını açıkladı.

YENİDÜZEN duyurmuştu
YENİDÜZEN Gazetesi’nin 26 Ağustos 2013 tarihli “Ne İzin Ne de Vize!” başlıklı manşet haberinde izinsiz ve ruhsatsız olarak ek kat bina yapıldığı gündeme getirilmişti.

Didem MENTEŞ’in haberi bugün gazeteniz YENİDÜZEN ve YENİDÜZEN e-gazetede

Bu haber toplam 2963 defa okunmuştur