1. HABERLER

  2. SPOR

  3. K.Kaymaklı galibiyet istiyor
K.Kaymaklı galibiyet istiyor

K.Kaymaklı galibiyet istiyor

Çetinkaya maçı hazırlıklarını tamamlayan K.Kaymaklı’da teknik direktör Cenk Berkalp geriye kalan dört lig maçından en iyi sonucu almak istediklerini ve karşılarına çıkan rakiplerin kim olduğununun çok da önemli olmadığını söyledi

A+A-

Necmi Belge


Sporseveleri , KKTC Telsim Süper Ligi’nde yarın oynanacak olan lider Çetinkaya ile başkentin güçlü takımlarından iki sezon önceki şampiyon K.Kaymaklı arasındaki büyük derbi karşılaşmasının heyecanı sardı.
Anımsanacağı gibi, Sezona, Süper Lig şampiyonluğu hedefi ile başlayan ve ligin ilk yarısını da lider olarak tamamlayan K.Kaymaklı  ligin ikinci yarısında gösterdiği kötü performans ile bu yarıştan koparken, meydanı lider Çetinkaya ile takipçisi Yenicami’ye bıraktı.
Federasyon Kupası’ndan da dışlanan K.Kaymaklı, ligi en iyi yerde sonlandırma hedefine yönelirken, yarın gece Atatürk Stadı’nda lider Çetinkaya ile bir anlamda onur mücadelesi verecek.

“Kalan dört maçtan en iyi sonucu almalıyız”
Çetinkaya maçı hazırlıklarını tamamlayan K.Kaymaklı’da Teknik Direktör Cenk Berkalp, Lider Çetİnkaya’yı devirmek için yarın sahaya çıkacaklarını söyledi.
Çok iyi bir kadroya sahip olan K.Kaymaklı’nın zirveden kopmanın ve Federasyon Kupası’ndan elenmenisinin üzüntüsünü yaşadıklarını dile getiren Berkalp, hayatın devam ettiğini ve bu üzüntü ile yaşayamayacaklarını belirtti. Bu nedenle, geriye kalan dört lig maçından en iyi sonucu almak istediklerini ve karşılarına çıkan rakiplerin kim olduğununun çok da önemli olmadığını ve K.Kaymaklı olarak, sahaya galibiyet için çıkacaklarını iddia etti.

“K.Kaymaklı büyük maçları sever”
Yarın, karşılaşacakları Çetinkaya karşılaşmasının bu anlamda önemli olduğunu ve lideri yenmek için Atatürk Stadı’na çıkacaklarını belirten Berkalp, K.Kaymaklı’nın büyük maçları sevdiğini anımsattı.
Son yıllarda, Çetinkaya’ya karşı büyük bir üstünlükleri olduğunu ifade eden Berklap, yarın gece de bu geleneğin bozulmayacağını ve lideri Çetinkaya’yı yenerek, lige yeni bir heyecan getireceklerini sözlerine ekledi. Bu arada, yardımcı antrenör Kemal Yürekli yönetiminde çalışan futbolcuların çok hırslı oldukları ve Çetinkaya maçına odaklandıkları gözlemlendi.

Bu haber toplam 1076 defa okunmuştur