1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İyci anısına oynadılar
İyci anısına oynadılar

İyci anısına oynadılar

Çok küçük yaşta amansız hastalığa yenik düşen Narin İyci, dün Değirmenlik Halı Sahası’nda düzenlenen turnuva ile anıldı.

A+A-

Çok küçük yaşta amansız hastalığa yenik düşen Narin İyci, dün Değirmenlik Halı Sahası’nda düzenlenen turnuva ile anıldı.

Bu yıl 3’üncüsü düzenlenen turnuvaya 5 ilkokul katıldı. Haspolat İlkokulu, Şht Mehmet Eray İlkokulu, Cihangir – Düzova İlkokulu, Değirmenlik İlkokulu ve Serdarlı İlkokulu’nun katıldığı turnuva sabah saat 09:00’da başladı. Turnuvaya Narin İyci’nin ailesinin yanı sıra gerek veliler gerekse de Değirmenlik Lisesi’nden öğrenciler de büyük ilgi gösterdi.
Maçtan önce yapılan konuşmalarda Narin İyci bir kez daha saygı ile anılırken, kanser hastalığına da dikkat çekildi.
Haspolat İlkokulu ile Cihangir – Düzova İlkokulu arasındaki final maçı oldukça çekişmeli geçti. Maçın ilk devresi 0-0 tamamlandı. İkinci devrede Haspolat İlkokulu 1-0 öne geçse de daha sonra toparlanan Cihangir – Düzova İlkokulu finali 2-1’lik skorla kazanan takım olurken, turnuvanın da şampiyonu oldu. Haspolat İlkokulu turnuva ikincisi oldu.
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’na bağlı hakemler İrfan Alıcı ve Burak Yiğit’in yönettiği turnuva sonunda katılımcı okullara kupaları verilirken, hakemler ve ilk 2’ye giren okullara madalya takıldı. Ödüller Narin İyci’nin ailesi ve katılımcı okulların öğretmenleri tarafından verildi. Turnuvada sıralama şöyle oldu:

1) Cihangir – Düzova İlkokulu
2) Haspolat İlkokulu
3) Serdarlı İlkokulu
4) Şht Mehmet Eray İlkokulu
5) Değirmenlik İlkokulu

Bu haber toplam 1141 defa okunmuştur