1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. İşte yeni devriye araçları
İşte yeni devriye araçları

İşte yeni devriye araçları

Polis Genel Müdürlüğü’ne 8 adet BMW X3 model araç hibe edildi.

A+A-

İçişleri ve Yerel Yönetimler Bakanlığı Trafik Hizmetleri Komisyonu tarafından trafik denetimi ve devriyelerde kullanılmak üzere Polis Genel Müdürlüğü’ne 8 adet BMW X3 model araç hibe edildi.
Araçlar, İçişleri ve Yerel Yönetimler Bakanı Nazım Çavuşoğlu ile Polis Genel Müdürü Ahmet Zaim’in katıldığı, Polis Genel Müdürlüğü’nün bahçesinde düzenlenen törenle polis örgütüne teslim edildi.
Motor gücü 1997 cc ve 184 at olan 2012 model araçlar dörtten çeker (4 x 4).

Çavuşoğlu, “Polisin caydırıcı gücü ile bu araçlar da yollarda olduğunda  radarsız bile trafikte çok ciddi bir düzelme olacağını düşünüyorum” dedi.


Polisin başarısının her geçen gün arttığını kaydeden Çavuşoğlu, “Bizim gayretimiz sizin disiplininiz bizleri KKTC imajını çok daha yukarıya çekecektir. Bu araçların insanımıza daha güzel hizmet verilmesinde büyük bir adım olduğunu düşünüyorum” dedi.


Polis Genel Müdürü Ahmet Zaim törende yaptığı konuşmada, “Bu araçlar gücümüz güç katacaktır” dedi.
Bakan Nazım Çavuşoğlu’nun, polis örgütünü iyi tanıdığını, eksikliklerini bildiğini ve her zaman destek olduğunu kaydeden Zaim, söz konusu araçlarda eksik olan radar cihazlarının ve örgüte yeni polis elemanın alınmasını beklediklerini kaydetti. (tak)

Bu haber toplam 2307 defa okunmuştur