1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İspanya’da alkışlar KKTCELL’e
İspanya’da alkışlar KKTCELL’e

İspanya’da alkışlar KKTCELL’e

Avrupa Challenge Cup 2013’ye katılacak olan takımımız, İspanya’nın Badajoz kentinde ilk maçlarına çıktı.

A+A-

Avrupa Challenge Cup 2013’ye katılacak olan takımımız, İspanya’nın Badajoz kentinde ilk maçlarına çıktı. Kuzey Kıbrıs Turkcell, İngiltere’nin Oldhams takımına 96-86 mağlup olurken, ikinci maçında İspanyol ekibi Mideba Extremadura’ya 78-55 yenildi
Ülkemizi uluslararası alanda temsil eden ve Avrupa’nın en önemli kupalarından birine katılan Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, ilk maçlarında, tüm otoritelerin beğenisini kazandı. Avrupa Challenge Cup 2013’deki ilk maçlarına çıkan Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, İspanya’da alkışlandı.
Kuzey Kıbrıs Turkcell ile İngiltere’nin Oldhams takımı arasındaki maç müthiş bir mücadeleye sahne oldu. Büyük bir çekişme içerisinde geçen ilk maçı, Oldhams 96-86 kazandı.
Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı İbrahim, Selvi, Murat, Emir ve Ömer ilk 5’i ile çıktı.
Maçın ilk iki periyodunda Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı 20-16 üstünlük sağladı; üçüncü periyod, 19-12 Oldhams’ın üstünlüğü ile geçti.
Oldhams, son periyodu da 27-31 üstün kapatarak, maçı 96-86 kazandı.
8 takımın yer alacağı Avrupa Challenge Cup 2013’te, maçlar 4’erli takımlar halinde 2 grupta oynanacak. Her grupta ilk 2’ye giren takımlar, finallerde oynamaya hak kazanacak.
Günün ikinci maçında İspanyol ekibi Mideba Extremadura ile karşılaşan Kuzey Kıbrıs Turkcell, bu maçta 78-55 mağlup oldu. KKTCELL bugün İsveç ekibi Akropol Norrbacka ile karşılaşacak.

Bu haber toplam 1304 defa okunmuştur
Etiketler :