
İskele’de Start Bugün
43’üncü İskele Festival etkinlikleri çerçevesi içerisinde İskele Belediyesi’nin ve KKTOK’nin ortak organizasyonu ile gerçekleştirilen 3’üncü İskele Belediyesi Rallisi, bugün İskele Kent Meydanı’ndan verilecek start ile başlay
İskele’de Start Bugün
43’üncü İskele Festival etkinlikleri çerçevesi içerisinde İskele Belediyesi’nin ve KKTOK’nin ortak organizasyonu ile gerçekleştirilen 3’üncü İskele Belediyesi Rallisi, bugün İskele Kent Meydanı’ndan verilecek start ile başlayacak. Saat 16:30’de ilk aracın Kıbrıs Haritası Ormanı içerisinden alacağı özel etap startı ile de büyük heyecan başlamış olacak.
Bölge halkının yoğun ilgi göstermesi beklenen Seyirci Özel Etabı içerisinde yaklaşık 3 saatlik bir Ralli şovu gerçekleştirilecek ve saat 19:30’da araçlar yarını beklemek üzere Kapalı Park alanına alınacaklar.
Yarışmanın ikinci ve son günü olan yarın ise arka arkaya 3’er kez İskele Kısa, İskele Uzun ve Topcuköy Özel Etapları koşulacak.
Nevzat Sancar, Ömer Yıldız, Ahmet Şevketoğlu, Mustafa Yarkıner ve Turgut Yıldız gibi iddialı pilotlar arasında kıyasıya bir mücadele yaşanması beklenen ralli’nin Finişi Pazar Saat 20:00’da İskele Kent Meydanında gerçekleştirilecek.
ALEM BUYSA KRAL BENİM
Gençlik ve Spor Rallisi birincisi Ahmet Şevketoğlu, amacının tüm etapların Best Time (En iyi Zaman)’larını elde ederek yarışmanın birincisi gelmek olduğunu her fırsatta açıklarken, “Geçtiğimiz yarış bazı etapların en iyi derecelerini açıkara önde olduğumdan dolayı rakiplerime hediye ettim, ancak bu yarışmada 1. Özel Etap’tan 10.Özel Etaba kadar en iyi dereceleri ben yapacağım, Alem buysa Kral Benim dedi.”
YILDIZLAR SAHNEDE?
İskele Festival Rallisi’nin merakla beklenen ekiplerinden biri ise Ömer Yıldız ve Turgut Yıldız (Atom) Kardeşler. Ralli dendi mi akla ilk gelen isimlerden olan Yıldızlardan, Ömer Yıldız şuanda Şampiyonluğun en büyük adayı ve bu avantajını doğal olarak iskele rallisinde de kaybetmek istemeyecek, Turgut Yıldız’ın ise puantaj yönünden bir beklentisi olmamasına karşın, Turgut’un her zaman 1’cilik mücadelesi için yarıştığını ve bu konuda da bir çok zaman galip geldiğini akıllardan çıkarmamak gerekir.
ÖZEL ETAP SAATLERİ:
Bugün: 02/07/2011
SSS: 16:30 – 19:00
Yer: İskele Kıbrıs Harita Ormanı
Yarın: 03/07/2011
İskele Kısa Start Saatleri 09:38 – 10:26 – 11:14
İskele Uzun Start Saatleri 12:37 – 13:25 – 14:13
Topcuköy Start Saatleri 17:03 – 17:51 – 18:39
3. İskele Belediyesi Rallisi Kayıt Listesi | |||||
Sıra | 1.Yarışmacı | 2.Yarışmacı | Araç | Grup | |
1 | Nevzat Pusat Sancar | Gökhan Sancar | M.Lancer EvoVIII | Gr.A8 | |
2 | Ömer Yıldız | Kerem Toka | M.Lancer EvoVI | Gr.A8 | |
3 | Mustafa Yarkıner | Timuçin Boğa | M.Lancer EvoVII | Gr.A8 | |
4 | Turgut Yıldız | Mehmet Mişon | M.Lancer EvoVI | Gr.A8 | |
5 | Ahmet Şevketoğlu | Ahmet Bozalanlar | M.Lancer EvoIX | Gr.A8 | |
6 | Güner Şevketoğlu | Ömer Topcu | M.Lancer EvoVI | Gr.N4 | |
7 | Selen Bilgimer | Sebahattin Dağlı | M.Lancer EvoIII | Gr.N4 | |
8 | Enver Çelebi | Gökan Bolatçıoğlu | M.Lancer EvoIII | Gr.A8 | |
9 | Tuğçe Kutluel | Meltem Tütüncü | Subaru İmpreza WRX | Gr.N4 | |
10 | Derviş Sütçüoğlu | H.Çakır | M.Lancer EvoVI | Gr.N4 | |
11 | Salih Can | Canben Özpaşa | M.Lancer EvoVI | Gr.A8 | |
12 | Oğuz Akayoğlu | Ahmet Behlül | M.Lancer EvoVI | Gr.N4 | |
13 | Serkan Coşar | Mehmet Coşar | Subaru İmpreza WRX | Gr.A8 | |
14 | İbrahim Damdelen | Ömer Behlül | Fiat Palio Kit Car | Gr.A6 | |
15 | Yusuf Cambaz | Ahmet Demirel | M.Lancer Evo IV | Gr.A8 | |
16 | Hasan Reyhan | Cevdet Kofalı | Citroen Saxo | Gr.A6 | |

















