1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hentbolda final zamanı
Hentbolda final zamanı

Hentbolda final zamanı

Ortaokullu yıldızlar hentbol şampiyonasında dün oynanan yarı final maçları sonrası kızlarda Yakın Doğu Koleji ile Oğuz Veli Ortaokulu, erkeklerde Mehmetçik Ortaokulu ile Bayraktar Ortaokulu bugün oynanacak finallerde şampiyonluk için mücadele edecek

A+A-

 

 

Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Günler Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Amirliği tarafından organize edilen ortaokullu yıldızlar hentbol şampiyonasında yarı final müsabakaları dün oynandı.
Girne Ertuğrul Apakan Spor Salonu’nda oynanan günün ilk yarı final maçında kızlarda Bayraktar Ortaokulu ile Yakın Doğu Koleji karşılaştı. Rakibini 11-7 mağlup eden Yakın Doğu ilk finalist oldu. Bu maçın ardından oynanan diğer kızlar yarı finalinde Oğuz Veli Ortaokulu rakibi Değirmenlik Lisesi’ni 9-4 mağlup etti ve diğer finalist oldu.
Kızlar yarı finallerinin ardından erkeklerde yarı final heyecanı yaşandı. Mehmetçik Ortaokulu rakibi Doğu Akdeniz Doğa Koleji’ni 11-3’lük skorla yenerek erkeklerde ilk finale çıkan takım oldu. Bu maçın ardından oynanan diğer yarı finalde Bayraktar Ortaokulu rakibi Türk Maarif Koleji’ni rahat bir oyunla 27-15 mağlup etti ve Mehmetçik’in finaldeki rakibi oldu.

Günün programı
Ortaokullu yıldızlar hentbol şampiyonasında üçüncülük ve final müsabakaları bugün yine Ertuğrul Apakan Spor Salonu’nda oynanacak. Kızlarda üçüncülük maçı 9.30’da, erkeklerde üçüncülük maçı 10.30’da başlayacak. Kızlar finali 11.30’da ve erkeklerde final heyecanı 12.30’da yaşanacak.

Bu haber toplam 1139 defa okunmuştur