1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hedef Canbulat’tan Atatürk’e
Hedef Canbulat’tan Atatürk’e

Hedef Canbulat’tan Atatürk’e

Değirmenlik ile Mehmetcik, bugün Mağusa Canbulat Stadı’nda Atatürk Stadı’nda oynanacak Play-off finaline kalabilmek için mücadele edecek

A+A-

Hüseyin KIRAL


Telsim İkinci Lig’i gruplarında ikinci ve üçüncü sırada tamamlayarak Play-off oynama hakkı kazanan Değirmenlik ile Mehmetcik, bugün Mağusa Canbulat Stadı’nda Atatürk Stadı’nda oynancak Play-off finaline kalabilmek için mücadele edecek. İki kulübün başkanı da, karşılaşma öncesi sezon başında konan üst lige terfi etme hedefinden şaşmadıklarını ve iki maçı da kazanıp hak ettikleri birinci lige yükseleceklerinin altını çizdi.

Mehmetçik Kulüp Başkanı Cenk Şeren, “3 yıl önce takımın başında antrenör olarak 1.lige terfi etmiştik, şimdi başkan olarak terfi etmek istiyoruz”

Mehmetçik kulüp başkanı Cenk Şeren, takımının yıl içerisinde ortaya koydukları futbol ve oyun anlayışından memnun olduklarını, hedeflerinin play – off oynamak olduğunu ve bunu da başardıklarını belirtti.
Cenk Şeren, üç yıl önce kendisinin takımın başında antrenör olarak görev yaptığı sırada yine play – off şampiyonu olarak Birinci Lig’e terfi ettiklerini söylerken, “Şimdide takımın başkanı olarak yine play – off şampiyonu olarak hak ettiğimiz birinci lige çıkmak istiyoruz” dedi.
Şeren, birinci lige çıkmak için galip gelinmesi gereken iki maç olduğunun bilinci içerisinde hareket ettiklerini, oynanacak olan iki maçtan ilk olan Değirmenlik maçını kazanmak için taraftarıda yanında görmek sitediğini belirtti.

Değirmenlik Kulüp Başkanı Emirali Öztüccar: “Üç sezondur play-off oynayıp da başaramadığımızı şimdi başarmak istiyoruz”

Değirmenlik Kulüp Başkanı Emirali Öztüccar dört yıl önce birinci ligden ikinci lige düştükten sonra göreve geldiklerini ve ilk yıl yeniden yapılanarak son üç sezondur play – off oynayarak bir üst lige terfi etmeyi kıl payı kaçırdıklarını açıkladı. Ancak gelinen noktada Belediye Başkanı Osman Işısal’ın da büyük yardımları ile gelecek on yılın takımını kurduklarını belirtti.
Öztüccar, Birinci Lig’e en yakın takımın kendileri olduğunun altını çizerken, play – off’larda oynanacak olan iki maçıda kazanıp birinci lige terfi etmek istediklerini söyledi.
Değirmenlik Kulüp Başkanı Emirali Öztüccar, kadro olarak hazır olduklarını belirtirken, bütçelerini de şimdiden Birinci Lig’e göre yaptıklarını açıkladı.

Bu haber toplam 1286 defa okunmuştur