1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Harmancı ve ekibi United Medya’daydı
Harmancı ve ekibi United Medya’daydı

Harmancı ve ekibi United Medya’daydı

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP), Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP) ve Baraka Kültür Merkezi’nin Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkan adayı Mehmet Harmancı ve Belediye Meclis Adayları, United Medya’yı ziyaret etti.

A+A-

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP), Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP) ve  Baraka Kültür Merkezi’nin  Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkan adayı Mehmet Harmancı ve Belediye Meclis Adayları, United Medya’yı ziyaret etti.
YENİDÜZEN ve KANAL SİM yöneticileri ile görüşen adaylar, resmi propaganda süresinin başlamasının ardından United Medya’yı ziyaret etmekten dolayı mutlu olduklarını belirtti.
United Medya’nın toplum ve demokrasi hayatında önemli yeri olduğunu kaydeden Harmancı, 29 Haziran yerel seçimlerinde kadro ve ekibiyle birlikte demokratik yarışa çıktıklarını ifade eden Harmancı, LTB’nin nasıl yüzdürülebileceğini, Lefkoşa ve halkıyla barışıl bir şekilde hayat sürdürebileceğine dair projeler ürettiklerini dile getirdi.
Ekibinde, 40 yaş altı 11, 40 yaş üstü 11 kişinin bulunduğunu söyleyen Harmancı, listede 9 kadın belediye meclis adayının bulunduğunu belirtti.
Harmancı, her kesimden adayların var olduğunu aktararak, “bu bir birlikteliğin ürünüdür. Sadece 3 partinin ürünü değil, dışarıdan bize destek olan arkadaşlarımız da listede yer almaktadır” dedi.
Tüm vatandaşları kucaklamayı hedeflediklerini anlatan Harmancı, “toplumsal cinsiyet eşitliği ve çocuk hakları gibi konuların belediyenin mali krizde olmasına rağmen ileriye götürüleceğini düşünüyoruz. Belediyenin mali disiplinle 4 yılda kendini idam ettirebileceğini düşünüyoruz” şeklinde konuştu.
Harmancı, hiçbir krizinin sosyal hakları geliştirmenin önünde engel olmadığını belirtti.
Diğer belediye başkan adaylarına teşekkür eden Harmancı, her adayın saygıyı hak ettiğini belirtti.
YENİDÜZEN Genel Müdürü ve Genel Yayın Yönetmeni Cenk Mutluyakalı ise ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür etti.
Mutluyakalı, birçok gencin aktif siyasete girmesinin seçimin en iyi yanı olduğunu belirtti ve tüm adaylara başarılar diledi.

Bu haber toplam 2369 defa okunmuştur