1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Güzellik anlamlı bir gecede yansıdı
Güzellik anlamlı bir gecede yansıdı

Güzellik anlamlı bir gecede yansıdı

Ece Emin Welness & Beauty Club, 10’uncu yılını Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar Vakfı yararına düzenlenen özel bir gecede kutladı

A+A-

 

Ece Emin Welness & Beauty Club, 10’uncu yılını Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar Vakfı yararına düzenlenen özel bir gecede kutladı.
Geceye Maliye Bakanı Ersin Tatar, Lefkoşa Belediye Başkanı Kadri Fellahoğlu, Yüksek Mahkeme Başkanı Nevvar Nolan, TDP Genel Başkanı Mehmet Çakıcı, milletvekilleri Hasan Taçoy, Dr. Sibel Siber, Dr. Fatma Ekenoğlu; çok sayıda iş insanı, gazeteciler ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.
Türkiye’nin tanınmış tiyatro sanatçısı Cihan Ünal şiirleri, ses sanatçısı Recep Aktuğ şarkılarıyla geceye renk kattı.
Ayrıca, Gül – Süleyman Şakar çifti tango gösterisi sundu, Lefkoşa Belediye Orkestrası sahne aldı.
Welness & Beauty Club Direktörü Ece Emin, konuşmasında geceye emek verenlere teşekkür etti; kalpteki güzelliğine dikkat çekerek, yardım kurumlarına destek için toplumsal dayanışma mesajı verdi, örnek olmasını istedi.
Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı adına konuşan Nevhis Özer de çalışmaları hakkında geceye katılanlara bilgi verdi.
Gazeteci Aysu Basri Akter’in sunumunu yaptığı gecede, ilerleyen saatlere kadar davetliler tango yaptı, şarkılara eşlik etti.

Bu haber toplam 1400 defa okunmuştur