1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Güvenoğlu: “Aday olmayacağım”
Güvenoğlu: “Aday olmayacağım”

Güvenoğlu: “Aday olmayacağım”

Merit Alsancak Yeşilova’da gerçekleşecek genel kurulda adı başkanlık için geçen Kemal Güvenoğlu yaptığı yazılı açıklama ile adaylığının söz konusu olmadığını belirtti.

A+A-

 

 

Merit Alsancak Yeşilova’da gerçekleşecek genel kurulda adı başkanlık için geçen Kemal Güvenoğlu yaptığı yazılı açıklama ile adaylığının söz konusu olmadığını belirtti. Güvenoğlu’nun açıklaması şöyle:

“Son günlerde, yıllarca çeşitli görevlerde bulunduğum, gönül verdiğim Alsancak Yeşilova Spor Kulübünün önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan Genel Kurulunda Başkan adayı olacağım yönünde çıkan asılsız söylentiler üzerine kamuoyunu en doğru biçimde bilgilendirmenin  doğru olacağı kanaatindeyim.

Gerek sporcusu olduğum, gerek uzun yıllar yönetim kadrosunda bulunduğum, gerek son 5 yıldır asbaşkanlığını yaptığım ve son 5 yılda BTM Liginden Süper Lige çıkmasında emeğim geçtiği bu spor kulübüm için her türlü fedakarlığı hiç usanmadan yaptım ve yapmaya da devam edeceğim.

Açıklama yapmaktaki amacım hem şahsım adına çıkan söylentileri, hem de her geçen gün başarısını artıran kulübümüzün yıpranmasını önlemektir. Bir kez daha vurgulamak isterim ki gönül verdiğim kulübüm için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırım ancak başkanlık adaylığım söz konusu değildir. Önümüzdeki yıl oluşacak olan yönetim kurulunda da yer almayacağım. Kararımın nedeni herhangi bir tepki değil, sadece biraz ara vermektir.

Bundan sonrası için desteğim ve istendiği zaman da yardımım her zaman kulübüm için olacaktır.”

Bu haber toplam 1515 defa okunmuştur