1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Gülcan başkan umutlu
Gülcan başkan umutlu

Gülcan başkan umutlu

Gençler Birliği Kulüp Başkanı Mustafa Gülcan: “Gençler Birliği her zaman hedefleri olan bir kulüp olmuştur. Hedefimiz futbol takımımız için en yukarısıdır. Aynı hedef için hizmete devam ediyoruz”

A+A-

Kaya Emiroğlu


Birinci Lig’de terfi şansı yüksek olan takımlardan Gençler Birliği’nde yönetim bu hedef için çalışmaya devam edeceğini bir kez daha belirtti. Kulüp Başkanı Mustafa Gülcan, kulüplerinin Larnaka’da olduğu gibi İskele’de de her zaman hedefleri olan bir kulüp olmaya devam edeceğini vurgulayarak, “İsteğimiz ve hedefimiz, futbol takımımız için en iyisi, yani en yukarısıdır. Bu hedef için çalışmaya ve hizmete devam edeceğiz” dedi.

“Başarı istiyoruz”
Sezon başında yeni teknik heyeti ve kadroyu belirlerken başarıya aç, başarı isteyen bir kadro oluşturmaya özen gösterdiklerine dikkat çeken Gülcan, bu amaçla Mustafa Kabasakal’ı takımın başına getirdiklerini ve ilk devrede de takımın ligi iyi bir yerde bitirdiğini belirtti. Devre arasında yaşanan bazı sorunlardan dolayı kamp ve çalışma konularında aksamalar olduğunu ifade eden Gülcan, şunları söyledi:
“Devre arasını iyi bir şekilde geçiremedik. İstediğimiz gibi olmadı. Bu arada Yunus’u transfer ederken, Sinan’ın bonservisini aldık. İkinci devre başladıktan sonra istediğimiz puanları alamadık. Antrenörümüz Mustafa Kabasakal ise motivasyon konusunda sıkıntı yaşadıklarını ve bu yüzden takımın başından ayrılmak istediğini belirtti. Bu karara saygı duyuyoruz. Kabasakal hocaya bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Kabasakal hocamızın ayrılma kararı sonrası antrenör arayışına çıktık ve Serhat Ertürk’le anlaştık. Yönetim olarak daha önce olduğu gibi şimdi de teknik heyete ve kadromuza gerekli desteği vermeye devam ediyoruz ve edeceğiz. Serhat hocamızın da sezon başında olduğu gibi aynı hedef doğrultusunda çalışacağından şüphemiz yoktur. Takımımız bu hedefe ulaşacak güçtedir.”

“Görneç ve Gönyeli maçları kritik”
Önlerinde iki önemli maç olduğuna dikkat çeken Mustafa Gülcan, Görneç ve Gönyeli maçlarından alacakları puan veya puanların terfi veya play-off hedefi açısından belirleyici olacağını vurguladı. Amaçlarının iki maçtan da en karlı bir şekilde çıkmak olduğunu belirten Gülcan, takımının bu güçte olduğuna inandıklarını ve yönetim olarak her zaman olduğu gibi yine desteğe devam edeceklerini vurguladı.

“Süper Lig görmek istiyoruz”
Zaman zaman gençlerden takviyeler de alarak kadrolarını hep güçlü tutmaya çalıştıklarını belirten Gençler Birliği Kulüp Başkanı Mustafa Gülcan, “Önümüz açıktır. Kadromuza ve gençlerimize güveniyoruz.” dedi. Amacının en az üç yıl daha kulüp başkanlığı görevini sürdürmek olduğunun altını çizen Gülcan, süper lig hedefinin her zaman olacağını ve bu yıl ya da önümüzdeki yıl bu hedefe ulaşmayı istediklerini vurguladı.

Bu haber toplam 1989 defa okunmuştur