1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Gönyeli’nin uğuru Jacques
Gönyeli’nin uğuru Jacques

Gönyeli’nin uğuru Jacques

Devre arası Gönyeli’ye transfer olan Jacques, son olarak takımının Vadili’yi 8-1 yendiği maçta 7 gol kaydederek kırmızı beyazlı takımda 11 maçta 16 gole ulaştı. Gönyeli Jacques’ın gol attığı maçları farklı kazanırken, gol atamadığı maçlardan puansız ayrıl

A+A-


YENİDÜZEN Spor Servisi


Telsim Birinci Lig’de play out oynama hesapları yapan Gönyeli, ligin 24’üncü haftasında Vadili’yi 8-1’lik farklı bir skorla mağlup ederken, golcü futbolcu Jacques Mbuyamba attığı 7 gol ile dikkat çekti. Ligin devre arasında Küçük Kaymaklı’dan Gönyeli’ye transfer olan Jacques, 11 maçta 16 gole ulaşarak gol krallığı sıralamasında 3’üncü konuma yükseldi.
Jacques, kırmızı beyazlı takımın ikinci devrede adeta uğuru oldu. Deneyimli golcünün gol attığı maçları farklı kazanan Gönyeli, gol atamadığı maçları kazanamadı. Ligde Esentepe’ye 2, Düzkaya’ya 3, Binatlı’ya 3, Türkmenköy’e 1 ve son olarak Vadili’ye 7 gol atan Jacques takımının galibiyetlerinde önemli pay sahibi oldu. Gönyeli Jacques’ın gol atmadığı maçlarda Görneç ile berabere kalırken, Yalova, Mormenekşe, Tatlısu, Gençler Birliği ve Yeniboğaziçi maçlarından ise puansız ayrıldı.

Kanlı’dan iyi haber
Ligin 24’üncü haftasında Vadili ile oynanan maçın 70’inci dakikasında kaleci ile çarpışan ve kaburgasına darbe alan genç golcü Hasan Kanlı, ambulans ile hastaneye kaldırılmıştı. Devlet Hastanesi’nde yapılan kontrollerle birlikte tedavisine özel hastanede devam edilen Kanlı’nın kaburgasında herhangi bir kırık olmadığı öğrenildi. Takımın bugün yapacağı antrenmana katılacak olan Hasan Kanlı, haftasonu oynanacak Ozanköy maçında forma giyebilecek.

Bu haber toplam 1239 defa okunmuştur