1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Gönyeli’deki uyuşturucu operasyonu: “Bir kişi daha aranıyor”
Gönyeli’deki uyuşturucu operasyonu: “Bir kişi daha aranıyor”

Gönyeli’deki uyuşturucu operasyonu: “Bir kişi daha aranıyor”

Gönyeli’de, park halindeki bir araçta bulunan 13 gram uyuşturucuyla ilgili mahkemeye çıkarılan zanlının 4 gün daha tutuklu kalmasına karar verildi. Polis, bir kişinin daha arandığını açıkladı.

A+A-

Gönyeli’de tasarrufundaki uyuşturucu madde ile yakalanan zanlı B. Ç.mahkeme huzuruna çıkarıldı. Zanlının tasarrufunda uyuşturucu madde ve öğütücü ile yakalandığını belirten Polis, bir kişinin de arandığını kaydetti.

Mahkemede bilgi veren polis memuru Ozan Özder, 27 Ekim tarihinde Gönyeli’de, toprak alan içerisinde park halinde tespit edilen salon araç sürücüsü 22 yaşındaki B.Ç.’nin tasarrufunda yaklaşık 13 Gram ağırlığında Hint Keneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve içinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan öğütücünün bulunarak emare olarak alındığını anlattı.

Zanlının suçüstü tutuklandığını kaydeden Polis, konu maddeyi aranan bir şahıstan 26 Ekim’de 14 gram olarak satın aldığının belirlendiğini söyledi.

Polis,  aranan bir zanlı olduğunu ve soruşturmanın devam ettiğini söyleyerek zanlının 4 gün tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Nil Elodie Çeliker, zanlının 4 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 1221 defa okunmuştur