1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Girne Belediyesi’nden yaza hızlı başlangıç
Girne Belediyesi’nden yaza hızlı başlangıç

Girne Belediyesi’nden yaza hızlı başlangıç

Veliler ve tenis ile yeni tanışmış çocuklar, kurslardan çok memnun olduklarını belirterek,Girne Belediyesine bu aktivitesinden dolayı teşekkür etti.

A+A-

Girne Belediyesi Tenis kulübü’nün mayıs ayında bir ay süre ile 5  ile 10 yaş arasındaki çocuklara  ücretsiz  verdiği tenis eğitimi tamamlandı.

Girne Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Bölümü’nden yapılan açıklamaya göre; Veliler ve tenis ile yeni tanışmış çocuklar, kurslardan çok memnun olduklarını belirterek,Girne Belediyesine bu aktivitesinden dolayı teşekkür etti.
Bir aylık kurs bitiminde teniscilere katlım belgeleri, Girne Belediyesi Asbaşkan
yardımcısı Gülseren Ataker ile Belediye müdür muavini Ersoy İlgen tarafından verildi.
Ücretsiz tenis kurslarına paralel olarak,15 Mayıs - 31 Mayıs tarihleri arasında ‘Bayanlar Açık Tenis Turnuvası’nın da  düzenlendiği tenis kortlarında,turnuvaya kulüp üyelerinden ve dışardan 32 bayan katıldı. Tek bayanlar kategorisinde oynanan maçlar büyük ilgi görürken, çok sayıda izleyici heyecanla  maçları  izleme fırsatı buldu.
Geçtiğimiz cuma akşamı büyük bir seyirci kitlesi önünde  oynanan final maçı, Gülten Dana ve Demet Onurlu arasında ,3 saat sürdü.Maçı kazanan  taraf Demet Onurlu olurken,şampiyonluk kupasını Girne Belediye Başkanı Sümer Aygın’nın elinden  aldı.
İkincilik kupası  Gülten Dana alırken, üçüncülük kupası Armağan Çelik’in oldu.
Katılımcı tüm sporculara katılım belgesi ve madalya verilirken ,tören sonrası katılımcılara ayrıca kokteyl verildi.
Girne Belediyesi Tenis Kulübü’nün yaz sezonu faaliyetlerinden bir diğeri  ise  15 Haziran’da başlayacak. Haftada iki gün olmak üzere ilk etepta on derslik programda uzman eğitmenler tarafından tenis ve satranç dersleri verilecek.İlgi duyanların Girne Belediyesi Tenis kortlarına kayıt yaptırabilecek.

Bu haber toplam 1345 defa okunmuştur