1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Gençlik Merkezi Uluslararası Festivale katıldı
Gençlik Merkezi Uluslararası Festivale katıldı

Gençlik Merkezi Uluslararası Festivale katıldı

Gençlik Merkezi Birliği Çocuk Ekibi bu yıl 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde Ankara Altındağ’da düzenlenen Uluslararası Festivale katıldı.

A+A-

Gençlik Merkezi Birliği Çocuk Ekibi bu yıl 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde  Ankara Altındağ’da düzenlenen Uluslararası Festivale katıldı. KKTC dışında Bulgaristan, Makedonya, Gürcistan ve Moldovadan grupların katıldığı festival de Ankarada Altındağ ve tarihi Hamamönü bölgelerinde düzenlenen gösteriler bölgede yaşayanların izlenimine sunuldu.
20 – 24 Nisan tarihlerinde düzenlenen festivalde yabancı ülkelerden gelen konuklar Simurg Organizasyonun katkıları ile Altındağ Çocuk Sevenler İlköğretim okulu ve Özdemir Gürocak İlköğretim Okulları tarafından misafir edilirken 5 gün boyunca devam eden etkinlikler halk dansları grupları davetli oldukları okulların yanında Hamamönü meydanında gösteriler yaptılar.
Festival süresince yabancı ülke konukları yanında ülkemizden Festivale katılan Gençlik Merkezi kafilesi 22 Nisan 2014 günü Anıtkabiri gezme şansı buldular. Etkinliklerin bir diğer gününde Ankara dışında Polatlı İlçesinde bulunan TED Kolejinde de gösteriler sunan ekipler burada öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılandılar.(YD)

Bu haber toplam 1963 defa okunmuştur