1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Geleneksel etkinlik başladı
Geleneksel etkinlik başladı

Geleneksel etkinlik başladı

Uluslararası Futsal Turnuvası dün Mağusa Lala Mustafa Paşa Spor Salonu’nda yapılan açılış töreni sonrası başlad

A+A-

 

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) tarafından organize edilen ve bu yıl 4’üncüsü yapılacak olan Uluslararası Futsal Turnuvası dün Mağusa Lala Mustafa Paşa Spor Salonu’nda yapılan açılış töreni sonrası başladı. 
DAÜ Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü ile Spor İşleri Müdürlüğü'nün işbirliğiyle, 2009-2010 Akademik Yılı’nda birincisi düzenlenen “Futsal Cup of Nation-Uluslararası Futsal Turnuvası” bu yıl 4’üncü kez düzenleniyor. Bu yılki turnuvaya 21 farklı ülkeden 20 erkek ve 6 kadın takımı katılıyor. Turnuvada 12 – 18 Mart tarihleri arasında erkeklerde 4 grup, kadınlarda 2 grup eleme maçları yapacak. Grup maçları sonunda çeyrek finale kalan takımların karşılaşmalarının ardından 25 Mart tarihinde yarı final maçları ve 26 Mart’ta ise final maçları oynanacak.
Bu yıl düzenlenen turnuvada yer alacak ülkeler şunlardır; Lübnan, Azerbaycan, Kazakistan, Ürdün, Libya, Kamerun, Rusya, Filistin, Pakistan, Gana, Sudan, Nijerya, Tacikistan, Gine, Irak, KKTC, Türkiye, İran, Kırgızistan, Zimbabwe, Türkmenistan.

Bu haber toplam 1172 defa okunmuştur