1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Final serisi başlıyor
Final serisi başlıyor

Final serisi başlıyor

Basketbol Federasyonu bu akşam başlayacak olan Telsim Büyük Erkekler Ligi final serisi ile ilgili olarak Merit Otel’de basın toplantısı düzenledi

A+A-


Kıbrıs Türk Basketbol Federasyonu tarafından organize edilen Telsim Büyük Erkekler Ligi final serisi maçları bu akşam başlıyor. Basketbol Federasyonu finalist takımların ilgililerinin de katıldığı bir basın toplantısı düzenledi.
Lefkoşa Merit Otelde dün düzenlenen basın toplantısına Basketbol Federasyonu ve finalist takımlar olan Yenicami ve Koop Spor ilgilileri katıldı. Basın toplantısında kısa bir konuşma yapan Basketbol Federasyonu asbaşkanı Ertuğ Nasıroğlu, ülkemiz basketbolunun çok iyi bir yerde olduğunu ve final serisi karşılaşmalarının çok zevkli ve çekişmeli geçeceğini söyledi. Nasıroğlu bu akşam ilki oynanacak final serisi maçlarına tüm sporseverleri Atatürk Spor Salonuna beklediklerini de iletti.
Daha sonra söz alan Koop Spor ve Yenicami takımlarının başkan, koç ve takım kaptanları final serisinde favori takımın olmadığını ve her iki takımın da şanslarının eşit olduğunu söylediler. Her iki takım yetkilileri de karşılaşmaların çentilmence geçmesini ve hak edenin kazanması temennilerini de ilettiler.
Bu akşam saat 20.00’de Atatürk Spor Salonunda oynanacak final serisi maçlarına takımlar 1-1 eşitlikle başlayacak ve 4 galibiyete ulaşan takım bu yılın şampiyonu olacak.

Bu haber toplam 1086 defa okunmuştur