1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Fellahoğlu: “Lefkoşa’yı hep birlikte kurtaracağız”
Fellahoğlu: “Lefkoşa’yı hep birlikte kurtaracağız”

Fellahoğlu: “Lefkoşa’yı hep birlikte kurtaracağız”

KTSO Başkanı Ali Çıralı, LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu’nun çok zor bir görev üstlendiğini belirterek, Fellahoğlu’na yeni görevinde başarılar diledi.

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu bugün  Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Ali Çıralı’yı kabul etti. Çıralı’ya ziyarette KTSO As Başkanları Şenol Coşar ve Mustafa Ersözlü ile Sanayi Odası Yönetim Kurulu Sekreteri Sercan Görgüner Bahçeci de eşlik etti. 

KTSO Başkanı Ali Çıralı ziyarette yaptığı konuşmada Başkan Fellahoğlu’nun göreve gelmesi ile birlikte tüm imkansızıklara karşın Organize Sanayi Bölgesi’nde eskiye oranla çok büyük bir iyleşme olduğunu belirterek, “Bugün sanayi bölgemiz her ne kadar arzu ettiğimiz noktada olmasa da geçmişe oranla çok daha iyi bir durumdadır. Bu nedenle sizlere odamız ve sanayiciler adına teşekkür ederim” dedi.
LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu ise KTSO’nun üreticileri ve sanayicileri bünyesinde barındıran büyük, önemli ve anlamlı bir kuruluş olduğunu söyledi.

Çıralı: “Her türlü desteğe hazırız”

KTSO Başkanı Ali Çıralı, LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu’nun çok zor bir görev üstlendiğini belirterek, Fellahoğlu’na yeni görevinde başarılar diledi.
Sanayi bölgelerinin bir kısmının LTB sınırları içerisinde yer alması nedeniyle KTSO ile LTB’nin yakın istişare içerisinde olduğuna vurgu yapan Çıralı, Başkan Fellahoğlu’na ülkemize yakışır bir Başkent yaratmak için gerçekleştireceği çalışmalarda  her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Fellahoğlu: “Lefkoşa’nın asıl ve gerçek sahibi Lefkoşa halkıdır”

LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu ise Sanayi Odası Başkanı Ali Çıralı ile Yönetim Kurulu üyelerine gerçekleştirmiş oldukları ziyarettten ötürü teşekkür etti.Belediye Başkanlığı görevini devraldığı zaman, belediyenin normal bir belediyeden çok uzak bir noktada olduğunu kaydeden Fellahoğlu, gelecekten umutlu olduğunu söyledi.Fellahoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Belediyemiz, çalışanlarımızın ve şube amirlerimizin özverili çalışmaları ile her geçen gün daha iyi bir konuma gelmektedir.Ama burada önemli olan nokta bunun sürekli olmasıdır. Kendimize ve çalışanlarımıza güveniyoruz. Tahsilat oranlarımız hergeçen gün artmaktadır. Tabi bu halkımıza ve Lefkoşamıza hizmet olarak geri dönecektir. Lefkoşa’nın asıl ve gerçek sahibi Lefkoşa halkıdır. Her kesimden destek alıyoruz. Bu da bizi hem duygulandırıyor hem  de umutlandırıyor. Lefkoşa belediyesini içine düştüğü durumdan hep birlikte kurtaracağız. Sanayi Odası bugüne kadar birçok başarılı işlere imza attı, bundan sonrada başarılı olacağınına yürekten inanıyorum”

Bu haber toplam 1442 defa okunmuştur