1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Federasyonlar MOK’a üye oluyor
Federasyonlar MOK’a üye oluyor

Federasyonlar MOK’a üye oluyor

Spor Federasyonları Milli Olimpiyat Komitesi’ne üye olma kararı aldı.

A+A-

 

Spor Federasyonları Milli Olimpiyat Komitesi’ne üye olma kararı aldı. Bu konuda açıklama yapan Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanı Mutlu Atasayan, Milli Olimpiyat Komitesi’ne Spor Federasyonları’nın üye olma kararına katkı koyanlara teşekkür etti. Üyelik konusunda maddi sıkıntı yaşanmayacağını belitti.
Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanı Mutlu Atasayan, dün Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Serdar Savim ile Spor Federasyonları komitesi sözcüsü Aşkın Burcuyu  makamında kabul  etti. Atasayan; Milli Olimpiyat Komitesi ile Spor Federasyonları arasında uzlaşma ve diyalog yoluyla sorunları birlikte çözme kararı alınmasının önemine değindi. Ayrılık ve çatışmanın sona ermesi sürecine herkesin olumlu katkı koymasının geregine dikkat çeken Atasayan bakanlık olarak, Spor Federasyonlarının Olimpiyat komitesine üyeligi konusunda maddi sıkıntı yaşanmaması için gerekli adımların atılacagı güvencesini verdi.
Atasayan Uluslararası Doktor Fazıl Küçük oyunları’nın Milli olimpiyat komitesi başkanlığında  Küçük’ün adına yakışır bişimde yapılması konusunda da gerekli zeminin yaratıldığını vurguladı.

Bu haber toplam 1205 defa okunmuştur