1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Eşinin başında tabak kırdı, 2 ay hapse mahkum oldu
Eşinin başında tabak kırdı, 2 ay hapse mahkum oldu

Eşinin başında tabak kırdı, 2 ay hapse mahkum oldu

Lefkoşa’da eşinin kafasında tabak kıran Op. Dr. Erol Dülger aleyhindeki kararı bugün Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Temay Sağer açıkladı, sanık 2 ay hapse mahkum edildi.

A+A-

Lefkoşa’da eşinin kafasında tabak kıran Op. DrErol Dülger aleyhindeki kararı bugün Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Temay Sağer açıkladı, sanık 2 ay hapse mahkum edildi.

“Ciddi darp” suçuyla itham edilen sanık, suçlamaları kabul etti. Yargıç Temay Sağer, sanığın işlediği ciddi darp suçunun üç yıla kadar hapis cezası öngördüğünü belirtti.

Sağer, doktor olan ve örnek bir kişi olması beklenen sanığın, müştekinin kafasına tabak fırlatmasını, aile içi şiddet uygulamasını ve bir yıldan kısa bir süre içinde ikinci kez ayni müştekiye şiddet uygulamasını aleyhine değerlendirdiğinin altını çizdi.

Sağer, müştekinin şikâyetini geri çekmesini ve 4 çocuk babası olmasını lehine değerlendirdiğini belirtti. Tüm hususlara değinen Sağer, sanığa iki ay hapis cezası verdiğini açıkladı.

 

Eşinin başına tabak fırlatmıştı…

Hamitköy - Lefkoşa'da 23.02.2020 tarihinde saat 12.00 raddelerinde Lefkoşa'da sakin Erol Dülger kalmakta oldukları Aldora sitesi B blok No:3 Lefkoşa’daki ikametgâhlarının mutfak kısmında evdeki çöpleri dökme yüzünden aralarında çıkan tartışma sonucu aynı yerde sakin eşi D. D.’ye önünde bulunan yemek tabağını fırlatarak kafasına vurmasına sebebiyet vererek ciddi bir şekilde darp etmişti.

Bu haber toplam 2845 defa okunmuştur
Etiketler :