1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. "Elektrik daha da pahalı olacak"
Elektrik daha da pahalı olacak

"Elektrik daha da pahalı olacak"

"Kıb-Tek’in ve halkımızın yararına olmayacağı açıkça belirtilmiş olmasına rağmen hala daha hükümetin kapalı kapılar arkasında böylesi oldu bittilerle uğraşmasına bir anlam veremiyoruz”

A+A-

Türk-Sen Genel Başkanı Arslan Bıçaklı, Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu (Kıb-Tek) yönetimi ile hükümetin, AKSA Enerji Üretim A.Ş.’nin daha fazla alım garantili elektrik üretmesi konusunda çalışma içerisinde olduğu bilgisine ulaştıklarını belirterek, böyle bir hareketin vatandaşın pahalıya tükettiği elektriğin bir o kadar daha pahalanmasına neden olacağını dile getirdi.

Türk-Sen Başkanı Arslan Bıçaklı yaptığı yazılı açıklamada, “Konu ile ilgili olarak gerek sendikamız El-Sen’in yapmış olduğu bilimsel çalışmalar, gerekse Sayıştay raporunda da belirtildiği gibi böylesi bir uygulamanın Kıb-Tek’in ve halkımızın yararına olmayacağı açıkça belirtilmiş olmasına rağmen hala daha hükümetin kapalı kapılar arkasında böylesi oldu bittilerle uğraşmasına bir anlam veremiyoruz” ifadelerini kullandı.

El-Sen’in bu konuda vereceği mücadelede Türk-Sen olarak her zaman yanında olacaklarını bildiren Bıçaklı, hükümeti de “gerçekleri görmeye” davet etti. (tak)

Bu haber toplam 1584 defa okunmuştur