1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dumlupınar’dan Ozanköy’e kötü sürpriz: 2-4
Dumlupınar’dan Ozanköy’e kötü sürpriz: 2-4

Dumlupınar’dan Ozanköy’e kötü sürpriz: 2-4

Telsim Birinci Lig’de terfi yarışındaki Ozanköy ile lige tutunma mücadelesi veren Dumlupınar Mustafa Özkayım Stadı’nda karşı karşıya gelirken, rakibini 4-2 mağlup eden Dumlupınar kritik bir galibiyete imza attı

A+A-

 

 

Stat: Ozanköy Mustafa Özkayım
Hakemler: Hakan Muhtaroğlu, Mehmet Tarım, Hüda Özenen
Ozanköy: Ercan Samancıoğlu, Mehmet Davrandi (Dk. 80 Hüseyin Aydıngönül), Hüseyin Çakmak, Önder Ozan Dural, Bekir Yıldız, Yavuz Kansu, Hüseyin Kaşifoğlu (Dk. 46 Ali Kopca), Nedim Biçen, Hasan Yanaroğlu, Öncel Karayel, Ahmet Karal
Dumlupınar: Onurhan Yalçın, Rıdvan Durmaz (Dk. 60 Hakan Borataş), Hakan Ünlücan, Eray Akten, Mehmet Kansel, Mehmet Tozkoparan, İsmet Torun, Derviş Özanıl (Dk. 85 Tuğkan Bertiz), Volkan Göktürk, Ali Ceylan (Dk. 80 Süleyman Bayır), Mustafa Köleli
Goller: Dk. 63 Nedim Biçen, Dk. 65 Bekir Yıldız (Ozanköy) - Dk. 12 İsmet Torun, Dk. 26 ve 89 Derviş Özanıl, Dk. 90 Süleyman Bayır (Dumlupınar)

Telsim Birinci Futbol Ligi’nde terfi yarışındaki Ozanköy ile lige tutunma mücadelesi veren Dumlupınar, Ozanköy Mustafa Özkayım Stadı’nda karşı karşıya geldi. Dumlupınar rakibini 4-2 mağlup ederek, son 3 haftaya girilirken, kritik bir galibiyet elde etti.
Sarı-kırmızılılara üç puanı getiren golleri, İsmet Torun, Derviş Özanıl (2) ve Süleyman Bayır’dan gelirken, Ozanköy’ün gollerini ise Nedim Biçen ile Bekir Yıldız kaydetti.
12’inci dakikada soldan Mustafa’nın getirip ceza alanı içerisine gönderdiği topa iyi yükselen İsmet kafa ile fileleri havalandırdı ve Dumlupınar 1-0 öne geçti.
26’ıncı dakikada hızlı atağa kalkan konuk ekip Rıdvan ile topu sağ kanattan taşıdı ve bu oyuncunun ceza alanı içerisine gönderdiği topa Derviş’in vuruşu ile 2-0 öne geçti.
46’ıncı dakikada Ali Kopça’nın ceza alanı içerisine yaptığı ortaya H.Aydıngönül’ün yaptığı vuruş üst kale direğinden dışarıya gitti.
50’inci dakikada Ali Kopça’nın rakip ceza alanı dışından kullandığı serbest vuruşta kaleci Onurhan gole izin vermedi.
67’inci dakikada Ali Kopça’nın kullandığı köşe atışından gelen topa H.Aydıngönül vurdu kaleciden döndü, dönen topu Nedim filelerle buluşturarak skoru 2-1 yaptı.
69’uncu dakikada defans arkasına atılan topla buluşan Bekir güzel bir vuruşla topu ağlara göndererek skoru 2-2 yaptı.
90’ıncı dakikada hızlı gelişen Dumlupınar atağına soldan yapılan ortaya Derviş’in yaptığı vuruş filelere gitti ve Dumlupınar 3-2 öne geçti.
90+3’üncü dakikada Hasan’ın hatalı geri pasını alan İsmet topu boş pozisyondaki Süleyman’a aktardı bu futbolcu da topu boş kaleye göndererek maçın skorunu belirledi. Ozanköy 2 – Dumlupınar 4.

Bu haber toplam 1933 defa okunmuştur