1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Düğüm erken çözülür”
“Düğüm erken çözülür”

“Düğüm erken çözülür”

Telsim Süper Lig’in 19’uncu hafta açılış karşılaşmasında yarın akşam Hamitköy ile karşılaşacak Çetinkaya’da teknik direktör Turan Altay kendisine göre şampiyonluk düğümünün ligin son haftalarına kalmayacağını belirtti.

A+A-

 SERHAN VE KAYALILAR OYNAYABİLİR... Altay takımının iyi futbolunu sürdürmesi halinde 24’üncü haftadaki Yenicami maçından önce şampiyonun belli olacağını dile getirdi. Serdarlı maçında oynamayan Serhan Önet ve sakatlığı bulunan Hüseyin Kayalılar’ın iyileştiği öğrenildi

YENİDÜZEN Spor Servisi


Telsim Süper Lig lideri Çetinkaya, yarın akşam oynayacağı 19’uncu hafta açılış karşılaşması olan Hamitköy maçı ile ilgili olarak son çalışmasını dün Taksim Sahası’nda gerçekleştirdi. Taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştiren sarı kırmızılılarda Serdarlı maçında boynundaki spazm nedeni ile oynamayan Serhan Önet ve sakatlığı bulunan Hüseyin Kayalılar’ın bu maçta forma giyebileceği öğrenildi. Son çalışmaya hastalığı nedeni ile Uğur Sönmez katılmadı.

“Düğüm erken çözülür”
Ligin 18’inci haftasında ikinci sıradaki Yenicami ile arasındaki tek puanlık farkı 3’e çıkaran Çetinkaya da teknik direktör Turan Altay farkın açılması ile birlikte bu hafta önemli bir maça çıkacaklarını belirtti. Altay “24’üncü haftada Yenicami ile derbiden ayrı olarak bir şampiyonluk maçı olacağı yönünde herkesin bir beklentisi var. Takımımız bu şekilde kazanmaya devam etmesi halinde şampiyonluk düğümü derbiye kalmayacaktır. Daha erken çözüleceğini düşünüyorum” diye konuştu.

“Dört gol ortalaması ile oynuyoruz”
Ligin ikinci devresinde beş maçta beş galibiyet elde ettiklerini belirten Altay “20 gol attık, 4 gol ortalaması ile oynuyoruz. Bana göre çok yüksek bir gol ortalaması. Cuma gecesi bunu devam ettirmek isteyeceğiz” şeklinde konuştu.
Hamitköy iyi bir kadroya sahip olduğunu ve K.Kaymaklı ile kendi sahalarında berabere kaldıklarını hatırlatan Altay, “Zaman zaman iyi futbol ortaya koyuyorlar. Çok istikrarlı bir görüntüleri olmadı ama belirli dönemlerde iyi futbol oynadılar. Atatürk Stadı bizim için önemli bir stat. Zemini iyi, geniş bir saha. Cuma gecesi iyi futbol oynayarak kazanmak istiyoruz” diye konuşarak sözlerini sonlandırdı.

Bu haber toplam 1164 defa okunmuştur