1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Doğu’da düğüm çözülecek
Doğu’da düğüm çözülecek

Doğu’da düğüm çözülecek

Yükselme Birinci Lig’de normal sezonun 18’inci ve son hafta karşılaşmaları bu hafta oynanıyor. Batı Grubu’nda Ortaköy İkinci Lig’e yükselmeyi garantilerken, Doğu Grubu’ndaki düğüm bu hafta çözülecek

A+A-

Yükselme Birinci Lig Doğu ve Batı Grupları’nda normal sezonun son hafta karşılaşmaları bu hafta oynanacak. Batı Grubu’nda haftasonu oynanan müsabakalar sonucu İkinci Lig’e yükselen ilk takım belli oldu. Ortaköy deplasmanda Gayretköy ile 1-1’lik skorla berabere kalırken, ligin tamamlanmasına 1 hafta kala en yakın takipçisi Dağyolu’nun 3 puan önünde yer aldı. İkili averajda rakibine üstün olan Ortaköy, lig liderliğini garantiledi ve İkinci Lig’e yükseldi.
Yükselme Birinci Lig’de son hafta heyecanı bu hafta sonu yaşanacak. Doğu Grubu’nda Çayönü ile Turunçlu arasında İkinci Lig’e yükselme mücadelesi devam ediyor. Lider Çayönü zorlu Boğaziçi deplasmanında galip gelmesi halinde İkinci Lig’e yükselecek. Ligin ikinci sırasında yer alan Turunçlu rakibi Çayönü’nün puan kaybetmesini bekleyecek ve Karadeniz 61 deplasmanında alacağı 3 puanla İkinci Lig’e yükselme hesapları yapacak.

Bu haber toplam 1389 defa okunmuştur